PDA

View Full Version : pes 14 problem zbunjujuci???



bomba1994
09-22-2013, 22:24
pise kao da je ista zahtevnost za pes 13 i pes 14 a meni na pes 13 u opcije sve stoji good,good,good,good a u pes 14 ono zadnje kao BAD a ostalo OK,good,good sad nzm kako to moguce???? a pes sam pokrenuo JEDVA i samo mi secka nesto dok igram kad pokrenem igricu no se pojavi malo prozorce a treba preko celog ekrana(full screen) kako da namestim da mi bude preko celog ekrana a pritom ni gore na vrhu kod onog X i kod onog znaka za minimiziranje nece da mi da da uvecam??????????

Nix92
09-22-2013, 22:26
Prvo, to zadnje ti je VRAM znaci ram memorija od graficke, a drugo, stisni alt + enter

PeroDeformero
09-22-2013, 22:27
nije ista zahtevnost za pes 2013 i pes 2014, prelistaj malo forum
secka ti zato što je 14 zahtevniji i nije najbolje optimizovan.
ako oćeš full screen idi u setting i pod karticom display videćeš opciju FULL SCREEN.

bomba1994
09-22-2013, 22:38
e hvala nisam se setio da pogledam u seting za full screen dal podeseno :) a da pitam ja sam preko one stranice CAN YOU RUN THIS GAME video da li moze moj komp da podrzi igricu i pise kao da mi procesor ne valja sve je crveno a u seting pes-a pise to VRAM sto valjda nema veze sa procesorom??? pokrenuo sam igricu i ona sve secka i u menu i dok igram, sad nzm dal mi treba bolja VRAM kako sto pise u seting pesa ili procesor kao sto pise na CAN YOU RUN????????

PeroDeformero
09-22-2013, 22:45
Taj sajt ne valja ništa, njemu nemoj da veruješ
VRAM ti je memorija grafičke kartice i nema veze sa procesorom,
verovatno ti treba sve bolje.

bomba1994
09-22-2013, 23:01
nzm kako sad treba sve bolje a pise samo VRAM da je BAD a ostalo good i ok :/ sad sam podesio full screen i u meni mi vise ne koci a u toku igre koci ali ne konstantno a tokom replay-a koci isto

Dusan13017
09-22-2013, 23:06
VRAM te zeza, meni je sve good pa mi replay pomalo koci. Cackaj malo, smanji rezoluciju, stavi na medium ili low, pa vidi :)