PDA

View Full Version : Nemam 1920 rezoluciju



dj90
09-19-2013, 14:40
Dakle u settings mi se ne pojavljuje ta rezolucija već moram da menjam rezoluciju kompa da bi se tek onda pojavila
Jel i kod vas tako ?
instalirao sam najnovije drajvere za grafičku

http://i43.tinypic.com/2ikbjwi.jpg

Zeljko_PFC
09-19-2013, 18:13
i kod mene ista stvar. Isto novi drajveri,al nemam onu visoku rezoluciju kao na pes13. Nisam probao rezoluciju kompa da mijenjam.

Marko 95
09-20-2013, 20:42
Jeste uspeli da resite ovo?I kod mene je isto a monitor mi podrzava 1920x1080 rezoluciju i u settings-u su mi sve komponente GOOD.Instalirao sam i ovaj patch ali je opet isto

Zee1312
09-20-2013, 20:56
Исти случај људи

dj90
09-20-2013, 21:13
čekamo kitserver ili slično, nema druge izgleda