PDA

View Full Version : Official Pes 1.01 Patch



operativac
10-12-2012, 16:56
download >>> http://pes13web.winning-eleven.net/pes13w_pc/patch/

In order to update your copy of Pro Evolution Soccer 2013, please obtain the update file.
For details on the update and its content, visit http://www.konami.com/.

**IMPORTANT**
There are separate update files for the DVD Version and the Download Version. Please make sure to select the correct file, and please note that you will need to close "Pro Evolution Soccer 2013" before applying the update file.



mora download DLCa iz igre posle patchovanja



EDIT

ne instalirati ako nemas original CD

EDIT2:

kako instalirati: pokrenuti instalaciju patcha, potom skinuti dlc, otici u edit > transfer > revert to default.

ne istalirati pes edit patch.

Maxim_Tsigalko
10-12-2012, 17:17
ja skinem dlc iz igre on ucita svih 100% ali se u igri nista ne desava kao da lazno skida dlc. ne moze ni online da se igra pise da server jos ne radi.

xX8Lampard8Xx
10-12-2012, 17:20
Instalirao sam ovo, skinuo dlc iz igrice, izasao iz pesa, usao opet i transferi su sredjeni, ali mi i dalje pise da mi je igra out of date, i ne mogu online da igram ... pomoc neka?

imam original cd*

opijat
10-12-2012, 17:22
koliko vidim, ljudi na chatu prepurucuju da oni koji nemaju org DVD verziju, vec samo org cd key (kao sto je moj slucaj) - ne treba jos nista da instaliraju dok ne izadje novi krec.

STUDIOX
10-12-2012, 17:28
Instaliram 1.01 i kada klinem na exe nista se ne desava ne "podize mi igru"?

011Djordjevic
10-12-2012, 17:31
imam original igru, sve mi je lepo instalirao i patch i DLC sad mi je DLC 2.0 a PES 1.01 i sve je to ok, radi mi online imam communiti kopacke i ostalo, ali transferi jos nisu uradjeni, da li je to bug kod mene ili je i kod ostalih... posto mi npr. Van Persija nema u Man. Utd. jos uvek...

nattydread
10-12-2012, 17:43
Persie kod mene u ManU, Hulk u Zenitu itd.. Jel si restartovao igru posle datapack-a?

milancedr
10-12-2012, 17:49
jel ovo moze da se ubaci u igru ako nije orginal ili treba novi ****** da se ceka

DuxDUCIs
10-12-2012, 17:55
Drugari pomagajte, ne znam u cemu je problem...imam naravno original PES i kada downloadujem novi DLC sve mi lepo odradi ali mi i dalje kada krenem online da igram kaze da nemam novi update i ne mogu da igram??

daxdax89
10-12-2012, 17:58
Drugari pomagajte, ne znam u cemu je problem...imam naravno original PES i kada downloadujem novi DLC sve mi lepo odradi ali mi i dalje kada krenem online da igram kaze da nemam novi update i ne mogu da igram??

i kod mene isto,samo sto skida dlc ponovo i ponovo:P

bokirivaldo
10-12-2012, 17:59
Donosi li ovaj patch 1.01. nesto u vezi gameplaya ?

milancedr
10-12-2012, 18:00
donosi samo poboljsanja za lakse onlajn igranje

Senko94
10-12-2012, 18:08
Moze li neko da mi kaze sta treba sada da se uradi da bi opet mogao online da igram...? Izbrisao sam sve,opet sam instalirao PES 2013 bez patcheva...

Ivogud89
10-12-2012, 18:10
Danas sam greskom skinuo data pack nisam video da nema jos patcha, pa sam instalirao petch malopre i isto mi je kao i ranije igrica itd... ponovo sam instalirao pes i patch ali mi stoji version 1.0, zna li neko gde gresim?

zokigunner
10-12-2012, 18:14
Moze li neko da mi kaze sta treba sada da se uradi da bi opet mogao online da igram...? Izbrisao sam sve,opet sam instalirao PES 2013 bez patcheva...

Skines DVD Version Update File: Patch101.zip, instaliras, pokrenes igru, skines data pack i cepas :)

studioplus
10-12-2012, 18:28
Znaci ko nema original tj disk sam po sebi da ne skida 1.01 jer ***** nema jos uvek?

Senko94
10-12-2012, 18:35
Skines DVD Version Update File: Patch101.zip, instaliras, pokrenes igru, skines data pack i cepas :)

Ako ti nije problem stavi link ovde jer ne mogu nigde da nadjem...:)

7,8puta
10-12-2012, 18:37
Skinuo dvd version update fil i instalirao,pokrenuo igru,skinuo data pack,sacuvao sve,izasao iz igre,pise mi gore data pack 2.0,izasle mi one kopacke i sve...Ali od transfera nista nije sredjeno. Imam original i sve sam uradio kako treba,ali dzaba. Sta je sad problem?

zokigunner
10-12-2012, 18:44
Ako ti nije problem stavi link ovde jer ne mogu nigde da nadjem...:)

Imas u prvom postu :)

Senko94
10-12-2012, 18:45
Skinuo sam ali sada kad pokrenem instalaciju pise mi UPDATE i kliknem na to i nista se ne desava...:hang:

Maxim_Tsigalko
10-12-2012, 18:50
kad ce bre da srede ovo da ne *****avaju vise ljude!? kako rade neprofesionalno nabijem ih sve iz konamija! voleo bih da dobijem sedmicu na loto da odem u taj ****ni japan i da im je.em majku!!!
skinem dcl 5 puta ucita po 100% i opet nista nema ni kopcki ni transfera, a online i da ne pricam od juce ne moze da se igra!

zokigunner
10-12-2012, 18:52
Skinuo sam ali sada kad pokrenem instalaciju pise mi UPDATE i kliknem na to i nista se ne desava...:hang:


Treba da se saceka malo.



kad ce bre da srede ovo da ne *****avaju vise ljude!? kako rade neprofesionalno nabijem ih sve iz konamija! voleo bih da dobijem sedmicu na loto da odem u taj ****ni japan i da im je.em majku!!!
skinem dcl 5 puta ucita po 100% i opet nista nema ni kopcki ni transfera, a online i da ne pricam od juce ne moze da se igra!

Sredili su radi sve ok.

Senko94
10-12-2012, 19:09
Sve radi kako treba,hvala na pomoci Topdzija..:D

7,8puta
10-12-2012, 19:22
meni kad igram online ima transfera,a kad igram off nema?

Senko94
10-12-2012, 19:32
Moze li nekako da budu normalni grbovi kad igram online ???

_snowball_
10-12-2012, 20:31
Treba da se saceka malo.




Sredili su radi sve ok.



Kakva je ovo glupost, prvo sam morao da pravim ponovo profil za komande i online igranje, posle toga sam startovao online i nece, pise out of date, sad cu probati da instaliram one nove updateove na Information, ako i posle ovog bude pisalo "out of date" onda ***** i KONAMI i PES.

Koje cimanje, ovoliko cimanja nije bilo ni na 11 ni na 12 :angry:

Edit... nece ponovo.

Evo ovako sta sam uradio pa vi recite gde sam pogresio :

Instalirao ovaj 1.01 Patch
Updateovao preko Information ( instalirao data pack )
Ugasio / Upalio igru
= out of date

xX8Lampard8Xx
10-12-2012, 20:41
Svima kojima ne radi lepo ovo je do ''leka'' . Kada igram sa diskom radi normalno, a kada zalecim i hocu bez cd-a originalnu instalaciju da igram pise mi da je ver. 1.0 ... cim ubacim original disk pise 1.01 .. do toga je 100% . znaci ko nema original nemoj da skida ovo !!!

_snowball_
10-12-2012, 20:47
Ja imam original...

Nego kad DLC treba instalirati? Pre/posle cega?

milancedr
10-12-2012, 20:50
ubacis patch 1.01 pa onda u igri skines dlc

_snowball_
10-12-2012, 21:09
Ponovio sam sve i sada radi, hvala u svakom slucaju!

senser
10-12-2012, 21:36
Original cd + patch + data pack = kopačke (hvala puno, bez njih nisam mogao mirno da spavam...) a od transfera ni traga! thnx for nothing!

pokušaću da sa pes patch-a skinem dlc 2.0 ponovo i da prelepim ...