PDA

View Full Version : komande



kraupa
09-24-2012, 18:32
Molim vas za odgovor na ovo pitanje:
Ja sam do sad uvek koristio obične dugmiće (kako se to već zove - krstić), a analogno mi je bilo uključeno i koristio sam ga samo za finte. Za upravljanje igračima nisam koristio analogno. Sad mi se prvi put desilo da kad uključim analogno, ovi obični dugmiči ne funkcionišu. Rade sve vreme dok ne krene utakmica, a onda su mrtvi. Kada isključim analogno, oni rade. Da li je to do mog nekog podešavanja, ili su oni to nešto promenili? Može li neko da proveri kod sebe, pa da mi kaže? Ja inače koristim PS2 džojstike dualshock i to je sve radilo kako treba do ove verzije. Molim za odgovor!

kutijagreha
09-24-2012, 23:02
Molim vas za odgovor na ovo pitanje:
Ja sam do sad uvek koristio obične dugmiće (kako se to već zove - krstić), a analogno mi je bilo uključeno i koristio sam ga samo za finte. Za upravljanje igračima nisam koristio analogno. Sad mi se prvi put desilo da kad uključim analogno, ovi obični dugmiči ne funkcionišu. Rade sve vreme dok ne krene utakmica, a onda su mrtvi. Kada isključim analogno, oni rade. Da li je to do mog nekog podešavanja, ili su oni to nešto promenili? Može li neko da proveri kod sebe, pa da mi kaže? Ja inače koristim PS2 džojstike dualshock i to je sve radilo kako treba do ove verzije. Molim za odgovor!


Idi na podesavanja u samoj igrici u button configuration i stavi upravljanje da bude i na ls (analog) i na strelice ;)

kraupa
09-26-2012, 00:49
hvalaaa!!!