PDA

View Full Version : Pitanje?



VokeR
08-22-2012, 14:31
Da li moze,i kako namestiti da mogu da sacuvam gol,pretrazio sam forum nisam nigde video to,pa ako moze odgovor.

Hvala unapred

PeroDeformero
08-22-2012, 14:47
Ja mislim da ne moze, moras odma replay da snimis frapsom ili nekim drugi programom ako oces da snimis gol.

AcaX12
08-22-2012, 21:03
Petar je u pravu. Ne mozes snimiti gol, moras imati Fraps, ili nesto drugo pomocu cega ces snimiti gol.