PDA

View Full Version : Pitanje ?



ZarPa
08-04-2012, 00:54
Imam PESEdit patch.Jel mogu ubacit i ovaj yenkiev patch,to jest da imam dva patcha ?

Страле
08-04-2012, 01:15
Ne.

ZarPa
08-04-2012, 02:14
ok hvala

dereta
08-04-2012, 05:25
da li neko zna kako da ubacim u demo neke face iz pes 2012 (1024x1024) preko afs explorera a da me "ne izbaci iz igre"...ili face moraju biti 256x512 da se importuju i zamene preko GGS u dtoc,preko standardnih faca...hvala unapred.

Moskri63
08-04-2012, 08:25
Naravno da može da ima 2 peča.

dereta
08-04-2012, 12:59
ok , ali kako

Miodrag999
08-04-2012, 22:25
Skines PESEdit patch i skines taj Jenkeyev patch i kada oces da igras PESEdit,otvoris folder PESEdit koji si skinu, kopiras sve iz img foldera i prebacis u img folder u PES 13 Demo,folder unlock i pes2013-unlock.exe prebacis tamo gde si instalirao PES 13 Demo (ni u jedan folder samo onako gde si instalirao demo) i pokreces preko ikonice pes2013-unlock.exe. Jenkeyov patch nisam skidao,ali vjerujem da je isto kao i za PESEdit,samo prekopiras ovako kao sto sam napisao. Javi radi li!?
PS. Ne smes da izbrises foldere od ova dva patcha koja si skinuo jer ces iz njih da prekopiras :)

ZarPa
08-05-2012, 13:48
Skines PESEdit patch i skines taj Jenkeyev patch i kada oces da igras PESEdit,otvoris folder PESEdit koji si skinu, kopiras sve iz img foldera i prebacis u img folder u PES 13 Demo,folder unlock i pes2013-unlock.exe prebacis tamo gde si instalirao PES 13 Demo (ni u jedan folder samo onako gde si instalirao demo) i pokreces preko ikonice pes2013-unlock.exe. Jenkeyov patch nisam skidao,ali vjerujem da je isto kao i za PESEdit,samo prekopiras ovako kao sto sam napisao. Javi radi li!?
PS. Ne smes da izbrises foldere od ova dva patcha koja si skinuo jer ces iz njih da prekopiras :)


Nisam ni pokusavao,cim sam video odgovore da ne moze.Hvala u svakom slucaju :D

Страле
08-05-2012, 14:02
Nisam ni pokusavao,cim sam video odgovore da ne moze.Hvala u svakom slucaju :D

Pazi, mozes da napravis jos jedan folder sa PES Demoom, i onda da imas dva patcha, ali tako ces imati fakticki dva pesa instalirana. Vidi ako ti se isplati, trebalo bi da radi. :)