PDA

View Full Version : Problem (finte)?



Eror_beatz
07-31-2012, 16:36
Ovako,,,imam problem taj sto ne mogu raditi finte kao na tutorialima, recimo kada koristim desni analog, on mi sam par finti pocne raditi,,,a na tutorialima su po jedna (znam da ima ono za finte nesto tamo stimas sebi sta ce ti biti), medjutim jel se to nekako treba iskljucit da bi radio jednu po jednu fintu, il sta???

maremas
07-31-2012, 16:38
Zato što stisneš L1, a kad stisneš L1 onda ti radi sam one linkovane finte.
Ne diraj L1!

Zvezdas9
08-01-2012, 20:02
mare da li je moguce da radim finte ako imam dzojstik ali bez palica znaci obicni dzojtik, najosnovnije finte me zanimaju, da li je moguce namestiti da ona strelica za preciznost sama stoji kad sutiras a ne da moras L2 drzati pre suta, i trece pitanje nesto mi je jako presvetla slika na terenu jel' to do onog blur-a ili sta? pozz