PDA

View Full Version : Kocenje prilikom namestanja postave



Andre
07-31-2012, 00:11
Zasto meni koci kada namestam postavu ???

Tj kada idem ono game plan


rezolucija mi je

(1024#768) 4:3

Picture quality

Low

g4meR166
07-31-2012, 01:23
konfiguracija?

Andre
07-31-2012, 01:55
dobra je ...

g4meR166
07-31-2012, 01:56
pa kad je toliko dobra sto igras na picture quality low?

Andre
07-31-2012, 02:20
meni pise sve good good ...
A moram da namestim jer mi tako ne laga.. a kada namestim na hign laga mi strasno

Darcoolio
07-31-2012, 07:31
Onda ti je loša konfiguracija ako koči na high.

internacional 1
07-31-2012, 08:35
Nije do konfiguracije sigurno.Do cega je ne znam,meni je na pes 12 isto znalo da baguje na taj nacin kao sto kazes.

Andre
07-31-2012, 08:52
ne znam brate sta da radim ... mozda je do graficke opet,ali mi pise da mi je sve dobro kada idem na ono specifications...

Mozda je do viste ?

milosmilan
07-31-2012, 13:11
Ne mora to da znaci nista.Moj cale ima havariju od kompa i igra sve na high i sve mu je na good, pa mu koci kada ode u exibition pa onaj deo kad rasporedjujes dzojstike.(Jedan levo, drugi desno)