PDA

View Full Version : Pes 2013 demo pomoć i pitanja



Em1n.-
07-26-2012, 01:04
Pozdrav raja. Kao što vidite u naslovu, "pomalo" mi PES šteka... npr. kad je gužva u 16, kad golman ispucava loptu, kad je više igrača na jednom mjestu, brza dodavanja i slično. Isključio sam frame skipping u settingsu. Konfiguracija 2,4 Intel Core 2 Duo, 2 GB rama, nVidia GeForce 8500 GT 512 MB... Jeli ovo normalno za demo... sumnjam baš, dešavalo mi se i u prošlim izdanjima, ali sam nekako riješio ne sjećam se. Pa ako neko može da pomogne...:unsure:

heavy_grobar
07-26-2012, 01:06
Jel ti wait for VSync kvacirano ? antivirus mozda smeta?

Rossobianco
07-26-2012, 07:31
Odstikliraj wait for VSync meni je isto seckalo,ne kao tebi,ali je seckalo kad sam ovo odstiklirao radi bez problema.

woxer
07-26-2012, 07:47
ukljuci frame skipping zbog toga ti i steka...meni je tako bilo na 12 slucajno sam ga ugasio pa mi je stekalo

tosic
07-26-2012, 09:11
imam problem nece da mi rade strelice u igri a kad stimam formaciju ili biram klub rade :mellow:

tottimas
07-26-2012, 09:15
Imaš joypad sa palicama sigurno. U igri je podešeno da igraš levom palicom dok je krstić za strategije. Moraš da promeniš to ako nećeš da igraš na palici, i to ćeš morati da menjaš svaki put kad uđeš u demo.

GrobarSrbija
07-26-2012, 10:12
Hoce li to biti drugacije u full verziji?

tosic
07-26-2012, 10:14
al ne kontam gdje promjenit

TheBernandinho
07-26-2012, 10:24
Kad biraš stranu pre utakmice stisni šut. Kad izbaci opcije idi na button conf. i promeni ono player movement kako ti hoćeš.

Infinity
07-26-2012, 10:29
ukljuci frame skipping zbog toga ti i steka...meni je tako bilo na 12 slucajno sam ga ugasio pa mi je stekalo
Da tako sam ja iskljucio frame skipping pa mi seckalo,sad opet ukjlucio i ne secka

Nohly
07-26-2012, 10:33
al ne kontam gdje promjenit

Probaj u toku igre 1. start(meni) 2.system setings 3.controler setings 4.buton setings 5 player movement i tu je opcija za promjeniti. barem ja moram svaki put tako iako se nadam da si to vec uspio srediti:)

Miki Silbas
07-26-2012, 10:42
Ja sam promenio pre igre u settingsu,i ne moram da menjam vise.. :)

Infinity
07-26-2012, 10:43
Udjes u settings i samo namestis posle keyboard controller 1 i ostavi samo tako kontrole udjes u igri i vala radi tako sam ja uradio

Dzavra
07-26-2012, 11:52
Mozes i kad krenes da igras ides u meni,select sides,kliknes na sut,button configuration i videces player movement(ne znam dal je pravilno napisano ali videces :D) i stavis samo ls or strelice i to je to :)))

tosic
07-26-2012, 14:17
nastimao sam

pique
07-26-2012, 18:43
I ja imam sličan problem ali ne mogu odstiklirat opciju wait for VSync jer je ta opcija "zamrznuta" ?

AiN
07-26-2012, 18:53
Ne vec treba da namesti da ti igra bude full screen a ne windows mode,takodje nesto pise oko Frame Rate da nije moguce ako ti fps nije 60.

Горан
07-26-2012, 19:03
I ja imam sličan problem ali ne mogu odstiklirat opciju wait for VSync jer je ta opcija "zamrznuta" ?

Idi u podešavanja od grafičke i nađi Vertical Refresh ili jednostavno će pisati Wait for vsync i stavi na Force Off bar ja tako odradim na nVidia grafičkoj.

Љуша
07-26-2012, 20:20
Штека ти јер ти је слаб комп. Игра је специфична јер чим фрејм падне испод 55 приметно је трзање слике. Док је већина игара игрива и са 30 фрејмова, пес на 30 фпс је ужасно неигрив и сецка као да има 10 фрејмова. Да би игра радила беспрекорно фрејм мора бити 60. А твој комп то нажалост не може. Ја имам интел е2180, 2 гб рам гт 440 1 гб ддр5 и трзне ми слика. То видим по фрапсу, чим фрејм падне испод 55 приметим трзање слике на средини терена. Тај проблем се једино може решити куповином јачег процесора. Јер немам намеру да спуштам детаље и сакатим графику. У твом случају, треба ти нов комп.

Eror_beatz
07-26-2012, 21:03
Daj ljudi pomozite ako iko zna i umije!?

Ovako, imam konfiguraciju: 2,5 GB RAM DRR2
2,8 procesor
512 Nvidia 210 HD graficku

I pored svega toga, meni na Low kvaliteteti sa minimalnom rezolucijom slike sjecka, steka, i usporava???

Nesto sam citao da treba ono iskljucit Wait for Vsync, medjutim ne mogu iskljuciti to :/

Pitanja su sljedeca: kako iskljucit taj Wait for Vsync AKO JE DO TOGA?
i za sta sluzi ovo Eneable frame skipping?

PS: pokusao sam koristit i GameBooster al ne pomaze!

Slypire
07-26-2012, 21:04
Procesor 1,8ghz -.-
A lepo pise da treba 2,0, a preporuka za 2,4 ghz :S

Eror_beatz
07-26-2012, 21:05
Procesor 1,8ghz -.-
A lepo pise da treba 2,0, a preporuka za 2,4 ghz :S

ispravka IMAM 2,8!!!

Slypire
07-26-2012, 21:07
Probaj da update-ujes drajvere za graficku, sto se tice frame skipping-a, ako ti je iskljucen ukljuci ga, a ako ti je ukljucen probaj da ga iskljucis, pa vidi rezultat.

Eror_beatz
07-26-2012, 21:09
Probaj da update-ujes drajvere za graficku, sto se tice frame skipping-a, ako ti je iskljucen ukljuci ga, a ako ti je ukljucen probaj da ga iskljucis, pa vidi rezultat.

Update sam radio, a i pokusao sam iskljucit ovaj frame skipping al nista!

Eror_beatz
07-26-2012, 21:16
Procesor 1,8ghz -.-
A lepo pise da treba 2,0, a preporuka za 2,4 ghz :S

sve ja to znam, al' ja imam 2,8 i secka :/

<D_Loves_L> Delije
07-27-2012, 07:57
Vec treci put zaredom instaliram i skidam pes 2013 demo.......i nikako da udje u igricu....ja pokusavam i nece.........do grafike nije sigurno,pes 2012 mi isao na high........ovaj stavim na low i nece.....imam windows xp ali skoro sam ga novog instalirao ne znam da li mi nesto fali da bi mogao da ga igram,ali pes 6 igram sve normalno sa solimovim pecom......stvarno ne znam sta da radim......molim vas pomozite !!!!!!!!!:001_unsure:

Prleso90
07-27-2012, 09:09
Imam problem sa "dll" file-om pre uzlaska u igricu kako to da resim zaboravio sam . Hvala unapred :D

juraj
07-27-2012, 09:11
meni je to isto bilo pa sam kopiro datoteku (kad sam extraktao) iz konami ono pes i img pa mi je radilo :D

Prleso90
07-27-2012, 09:15
nije mi uspelo :D ma to neki mali falj koji negde nedostaje ne znam tacno sta je zaboravio sam :D

Prleso90
07-27-2012, 09:34
http://www.dodaj.rs/f/3Z/CR/1ZnWBkHT/pes.png

Aladdin986
07-27-2012, 10:13
Moze mi neko reci kako se preko editora prebacuju igraci ?? Ovo kad se doda onaj patch Chelzi, Real, barsa i PSG- Da li zna neko kako prebaciti igrace - na primer napraviti svoj ML team ?

nikola_ba
07-27-2012, 10:21
Imam problem sa "dll" file-om pre uzlaska u igricu kako to da resim zaboravio sam . Hvala unapred :D

trebas skinuti taj file s neta http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_30 i imas dole objasnjeno kako i gdje da ga staviš

KIMI '93
07-27-2012, 10:31
1. Има ли нечега оваквог за ПЕС2013, пошто само тако могу да наместим резолуцију коју ја желим и да наместим квалитет слике на најјаче?
18162

2. Што ми пуца игра сваки пут када хоћу да играм обичан меч, са Бразилцима је све ок?

Eror_beatz
07-27-2012, 11:15
Imam problem sa "dll" file-om pre uzlaska u igricu kako to da resim zaboravio sam . Hvala unapred :D

Potrebno je samo da na google nadjes taj falj, skines, i ubacis u Windows/System32