PDA

View Full Version : Problem sa Phoenix patchom



emirbrega
05-01-2012, 19:10
sve sam instalirao u ubacio normalno ulazim u igru kad treba da biram dresove nema ih nastavim dalje napravim formaciju i kad treba da udje u igru izbaci me ....nista ne pise..u cemu je problem :ave::ave::ave:

Prince
05-02-2012, 01:25
Pa ocigledno da je zato sto nisi ubacio dresove u kitserver cim ih nema u igri i izbacuje pred utakmicu.

emirbrega
05-02-2012, 13:43
upravu si nema ih pred utakmicu a imam ih u kittserveru pa bih te zamolio kako da ih ubacim :player:

emirbrega
05-02-2012, 15:16
napravio sam dresove al se javlja novi problem napravim formaciju i sada da kada treba da prikaze stadion samo izbaci :crying:

iLija
05-02-2012, 15:23
IzbriĆĄi folder balls iz kitservera.

emirbrega
05-02-2012, 15:40
jarane ne pomaze ni brisanje sve isto :hang: