PDA

View Full Version : Gameplay tool - Version 6.3.0 full+ chant server 3-2



djprle
03-04-2012, 19:44
Gameplay tool - Version 6.3.0 full+ chant server 3-2
http://4.bp.blogspot.com/-voDrW8fnELI/T1C72PfrEII/AAAAAAAAAbc/vDLRQPsM9pY/s1600/1.pnghttp://1.bp.blogspot.com/-flrD1v7aWK0/T1C72_s2t7I/AAAAAAAAAbg/xqxR_9I09yE/s1600/2.png

Gameplay tool version 6.30 change log :
New features :
Add online feedback feature
Add option for enable\disable gameplay module
Now chantserver supported adx,mp3,wav format
New Gameplay mode changelog : Balance adjustment
Fixed bug when use with PES2012 v1.01
Fixed chantserver sound glich
New features in 6.1x + 6.2x :
Chant server available : now can assign chant for each team and unlimited slot
Since version 6.x gameplay tool can be attach direct to your exe file (like kitserver) It meants can play game via your exe without launcher tool.
Also it would be solved problem with FXAA or Creative Alchemity...
Add slider chant mode : allow to switch betten home/away/mix mode
If have problem when attach gameplay, you can play via "Gameplay run.exe"
Fast start option
Disabe/Enable crowd in stadium
Anthems relink : allow to relink anthem for all national teams
Adboard-server : allow to relink adboard to each stadium
Slider for GK reaction

New Gameplay mode changelog :
Improve game's physic
Adjustment : speed, AI active, Player movement...
Improve GK reaction
Gameplay tool features list :
Unlock all leagues in UEFA CL & COPA LIBERTADORES
Unlock all leagues selection in CUP mode
Change match time
Freeside selection
On/off replay logo
Use more replay data
On/off crowd in stadium
Fast start game option
Multi-scoreboard - ingame switchable (requirement addtion scoreboard)
StadiumServer : add more stadium without replace
Referee kit selection in game (Press F5 to select - before start match)
Replay disable (optionable)
Blurry disable : sharpen graphic
Work with anypatch & non-patch
Comtiable with Kitserver also no-kitserver
Leagueserver module included (optionable)
Slider for ball physic, ball speed
Change game physic
Change shot power
AI balance : remove AI cheating script
Realistic dribble
Keymap (default) :
F1/F2 : Show/hide menu ingame
F3/F4 : Switch scoreboard, name will be shown in top-left
F5 : Switch referee kits
F6 : Snow turf mode (requirement : Full pack HD turf for all stadium)
F7 : Switch Realtime AI tactic mode
F8 : Show/Hide AI status bar
Download : http://www.gamefront.com/files/21388617/Newgameplay_tool_6.3.0_by_Jenkey1002.rar

Infinity
03-05-2012, 19:25
Ima virus

djprle
03-05-2012, 19:35
Ja imam eset i ne prijavljuje kao virus :)

Infinity
03-05-2012, 19:38
Ja imam eset i ne prijavljuje kao virus :)
Meni Avira prijavljuje

djprle
03-05-2012, 19:39
Meni Avira prijavljuje
Mozda kao gresku , nisam siguran

Infinity
03-05-2012, 19:42
Imas li promena na kompu?

djprle
03-05-2012, 19:42
Ne . Sve ok

NikolaJgd
03-05-2012, 19:43
Izbriši to s**** od antivirusa aviru i ubaci Avast ili ESET, moj ti savet.

djprle
03-05-2012, 19:45
Eset je po meni bas pravi antivirus . A i medju najboljima je , ili Avast sto kaze Nikola :)

Infinity
03-05-2012, 19:48
Eset je po meni bas pravi antivirus . A i medju najboljima je , ili Avast sto kaze Nikola :)
Znam sve to.......Skidao sam pre i dobro je radio a posle sam skidao druge antiviruse pa sam na ove zaboravio

ensooo
03-06-2012, 11:46
samo me zanima kako da stavim pun stadion kad igram master ligu sa nekim klubom iz druge lige, uvijek poluprazan stadion, ne cuju se navijaci nikako u pm... ima jedan program za to, ali mi ne moze :-((( imal nacina ljudi??

milosmilan
03-06-2012, 17:05
Ne znam kako to,meni je samo poluprazan stadion i ne cuju se navijaci u pripremnoj utakmici pred start sezone.

ensooo
03-06-2012, 17:27
ma brate vjerovatno imam mali broj navijaca pa se zato ne cuju... cuje se buka od malog broja gledaoca, al nema navijanja koje sam ubacio. vidio sam program koji to rjesava (tj stavis broj navijaca koliko hoes), ali mi u**** cijeli of :-((

milosmilan
03-07-2012, 07:13
Ja mislim da graficki prikaz publike na stadionu nema nikakve veze sta tim da li ce se cuti navijanja...al mozda nisam u pravu,znam da je tako bilo u ranijim PES-ovima,u ovaj se ne razumem nesto preterano. ;)

Luis Amaranto Perea
03-12-2012, 16:30
I u safe modu izbaca,dodje do pocetka utakmice i taman kad treba da krene igra izbaci debug,send,dont send.Sto moze bit

Пеђа
03-12-2012, 17:08
Sve je to do vas,meni radi odlicno,cak ni ne prijavljuje nista,koristim Avast.