PDA

View Full Version : YAIR Gameplay patch v1.8



sajkovic89
02-09-2012, 22:00
http://s14.directupload.net/images/120207/a4q5vgqs.png

Download:

http://www.mediafire.com/?9pn3v2ea41mq999

Change log:


Pas igra je sredjena
Sutevi su jaci
Animacije su sredjene
Gameplay je balansiran
Pas u prostor je mnogo bolji
Igra je sporija, ali na realisticniji nacin
Nema ludackog presinga, osim ako ne igrate protiv Barselone
Nema prejakih dribling
AI ne vara

dejan33
02-10-2012, 09:52
jel može ovo na pesedit 2.8

sajkovic89
02-10-2012, 12:35
Nisam probao samo sam izbacio link jbg...ja cekam da se odradi za psd v4

Zoran Subotin
02-10-2012, 15:42
Drugari, moze li reci neko gde da ubacim ovo/kako i jel ok . Hvala :)

Evandro10
02-10-2012, 15:43
Drugari, moze li reci neko gde da ubacim ovo/kako i jel ok . Hvala :)

Pa samo ga ubacis gde ti je instaliran pes .

trna
02-10-2012, 16:43
Imam PS EDIT 2,8 i hocu game patch 1,8 ,pri instalaciji prijavljuje DfEngine.dll is missing???

DfEngine.dll mi uredno stoji u direktorijumu gde je pes instaliran?

na 1,6 nije bilo problema.

djprle
02-10-2012, 17:37
promeni naziv ono gameplay 1.8 u pes2012 1.8 i atachuj u menadzeru :)

Стефке
02-10-2012, 21:13
Novi, a? Jbt...

Darko_86
02-10-2012, 21:57
i meni pise kad hocu da instaliram DfEngine.dll is missing.sta da uradim

sajkovic89
02-10-2012, 22:31
Iskljuci AV mozda taj fajl registruje kao virus...
Instaliraj ponovo patch i dodaj ceo folder igre na "exclusions"

Chelsea
02-10-2012, 22:43
Uradio sam ovo barem 20x i nista, uvek dobijem ovo kao rezultat: The dynamic library "rld.dll" failled to initialize. :I

Evandro10
02-11-2012, 00:24
Skini rld.dll sa neta i ubaci ga gde ti je instaliran pes i probaj .

mece84
02-11-2012, 08:20
sve je ok samo je problem rezolucija 4:3 ako moze fix hvala

Chelsea
02-11-2012, 09:16
Skini rld.dll sa neta i ubaci ga gde ti je instaliran pes i probaj .

Evo probao sam i nista, opet isto, non stop mi izbacuje onu gresku a fajl se tamo nalazi, nije obrisan...

soul_eclipse
02-11-2012, 09:35
isbrisite svi antiviruse iz PC i necete vise imati ovih problema

nemshy
02-11-2012, 09:40
jel moze ovo na jelen super ligu?

Chelsea
02-11-2012, 10:34
isbrisite svi antiviruse iz PC i necete vise imati ovih problema

Sa ili bez AV (AVG 2012) meni istu gresku javlja, jel ovo moguce ?! :I

soul_eclipse
02-11-2012, 10:38
to je ne moguce da moze bez antivirusa

rus15
02-11-2012, 11:08
skinite rar datoteku od df engina i kopirajte u folder pesa ili u sistem 32 i onda pokrenite ponovo sustav meni je tako bilo i radi nadam se da ce pomoci

Nishki
02-11-2012, 11:34
Jel moze ovaj gameplay na PSD V4 patch...ili na V3? :)

NikolaJgd
02-11-2012, 11:40
Sa ili bez AV (AVG 2012) meni istu gresku javlja, jel ovo moguce ?! :I
Instaliraj Avast i nećeš imati problema.

Biby Locky
02-11-2012, 12:05
Instaliraj Avast i nećeš imati problema.
Ma i avira je super anti virus :)

NikolaJgd
02-11-2012, 12:14
On baš pokazuje virus na te dll fajlove.

Keiser
02-11-2012, 12:28
Nece ni meni. Iskljucim AV, imam Avast. Iskljucim, prekopiram, attachujem, ali nece zbacuje fatal error. Nzm sta da radim. xD

Keiser
02-11-2012, 13:18
Sad mi ne izbacuje gresku kad sam instalirao ispravak za 1.03, ali kad udjem pise mi samo vers.1.03 nema data pack, a i grbovi su pomesani.

trna
02-11-2012, 13:34
promeni naziv ono gameplay 1.8 u pes2012 1.8 i atachuj u menadzeru :)

sad sljaka ,ali kako da ga vezem za PES edit patch 2.8 , posto sad ulazi u PES bez patcha tj. u suvi pes?

Keiser
02-11-2012, 13:52
Jbt za ovo nema resenja, znaci nece i nece. Ja stvarno nzm kako da odradim ovo. Sve zivo sam uradio. xD

djprle
02-11-2012, 14:58
Ja sam ga pokrenuo preko Yankey gameplay 5.0 athachovo u menadjer i stavio u Yankey da pokrece pes2012 1.8 i radi :)

AxeparadoX
02-11-2012, 19:09
sad sljaka ,ali kako da ga vezem za PES edit patch 2.8 , posto sad ulazi u PES bez patcha tj. u suvi pes?
Samo kopiraj taj Yair exe u folder gde je isntalirana igra, ne menjaj naziv. Onda uđi u kitserver, pa manager i uradi attach na taj yair-ov exe. Posle sa tog exe fajla pokreni igru.

trna
02-11-2012, 19:45
Samo kopiraj taj Yair exe u folder gde je isntalirana igra, ne menjaj naziv. Onda uđi u kitserver, pa manager i uradi attach na taj yair-ov exe. Posle sa tog exe fajla pokreni igru.


kapiram,HVALA


uradio,zakacio u menadzeru i opet "ne vidi patch" tj. gameplay radi ali, timovi ""British league"" itd.

AxeparadoX
02-11-2012, 22:31
kapiram,HVALA


uradio,zakacio u menadzeru i opet "ne vidi patch" tj. gameplay radi ali, timovi ""British league"" itd.
Jel startuješ igru sa tog Yair exe ili iz onog pesedit menija? Ako tamo piše da si attachovao i ako si pokrenuo sa tog Yair exe fajl-a mora da radi...tako sam ja namestio.

nikolajecha
02-11-2012, 22:35
najavljen je 2.0 uskoro. meni je isto bila 'british league' al sam isao deattach pa attach par puta i proradio je al su mi grbovi i dalje ispomesani, nikako da popravim to.

bokirivaldo
02-12-2012, 16:38
Uradio sam ovo barem 20x i nista, uvek dobijem ovo kao rezultat: The dynamic library "rld.dll" failled to initialize. :I
Isti problem nemogu da resim ?? da li si ti resio , instal.psdv4 njega mogu da pokrenem ali ovaj 1.8.gameplay ne (imam avast koji mi nikad za igre
ne blokira ) .1.3.gameplay sam igrao nije bio nikaki problem ,stavio sam u izuzetke u avast pes folder ali nista..

trna
02-12-2012, 17:14
Jel startuješ igru sa tog Yair exe ili iz onog pesedit menija? Ako tamo piše da si attachovao i ako si pokrenuo sa tog Yair exe fajl-a mora da radi...tako sam ja namestio.


sve tako uradio,odustao sam ,zakacio sam 1,6 koji radi o.k. cekam 2.0 ,pa da vidimo.

pesole
02-15-2012, 21:48
Uradio sam ovo barem 20x i nista, uvek dobijem ovo kao rezultat: The dynamic library "rld.dll" failled to initialize. :I
I meni ovako :/ Da nije ko rijesio ovaj problem? :s

Šilja
02-16-2012, 14:38
Atacujem ga, ali kad pokrenem yair.exe nista se ne dogadja. U cemu moze biti problem?
Pesedit 2.8 koristim

bokirivaldo
02-16-2012, 15:49
I meni ovako :/ Da nije ko rijesio ovaj problem? :s
Resio sam problem:The dynamic library "rld.dll" failled to initialize. :
reinstalirao sam pes12 ovim redom i sigurno ce raditi :
1. instalirati pes2012 2. iskljuciti antivirusni program 3. u njemu u izuzeci (imam avast)
stavio ceo foler pes2012 4. stavio lek za pes12 5. instalirao patch 1.03. i lek
za njega (mislim da je do ovog i bio problem jer ja nisam imao 1.03. znaci ovo morate!!!!)
6. instalirao psdv4 patch (opciono ja igram samo psd peceve) 7. stavio yair 1.8. kojeg nisam
mogao pokrenuti 8. ukljuciti sada slobodno antivirusni program 9. sada radi pokrenuti pes2012 .

bokirivaldo
02-16-2012, 15:51
Samo kopiraj taj Yair exe u folder gde je isntalirana igra, ne menjaj naziv. Onda uđi u kitserver, pa manager i uradi attach na taj yair-ov exe. Posle sa tog exe fajla pokreni igru.
nemoze da se veze sa psdv4 pokusao vise puta ,jednostavno yair prepozna cist pes 1.03 bez peceva
mora jedino nesa24 da napravi neki od novih yair gameplaya za PSDV4 i PESEDIT,JSL.

nemshy
02-16-2012, 15:58
Jel moze ovo na jsl pecu???????

Darcoolio
02-16-2012, 16:19
ne moze da se veze sa psdv4 pokusao vise puta ,jednostavno yair prepozna cist pes 1.03 bez peceva
mora jedino nesa24 da napravi neki od novih yair gameplaya za PSDV4 i PESEDIT,JSL.


Jel moze ovo na jsl pecu???????

Može, samo cepaj.

dacha.psy
02-17-2012, 12:00
moze na 2.8 pesedit bro' :) meni radi.kada sam ga ubacio izbacio mi je gresku i ugasio igricu i restartovao komp i sada radi sve savrseno :)

Šilja
02-17-2012, 17:18
Kako si namestao, pojasni

milan11
02-18-2012, 01:04
Ja imam ovaj patch http://www.pes-patch.com/2012/02/pes-2012-ultimate-patch-0-9-by-razib_46.html u koji je ukljucen YAIR Gameplay 1,8 prezadovoljan sam, jest da je malo teye igrat ali super.

Chelsea
02-18-2012, 15:01
Znaci neverujem, instalirao sam ovaj patch i opet nista, ako stavim gameplay Yair 1.8 , opet izbacuje onu gresku... :I

NikolaJgd
02-18-2012, 15:05
Instaliraj Avast

bokirivaldo
02-18-2012, 17:33
Znaci neverujem, instalirao sam ovaj patch i opet nista, ako stavim gameplay Yair 1.8 , opet izbacuje onu gresku... :I
Znam do cega je Ja imam avast ,nije stvar samo u tome ( nisam kuci )
Kasnije cu napisati ovde ili cu ti na PM.

Chelsea
02-18-2012, 18:35
jel u ovom patch-u i dalje 1 igrac moze da mi prodje 10 igraca ili je to malo popravljeno ? :I

Miroslav Radivojević
02-18-2012, 20:21
Molim vas dajte neko resenje?Koji god YAIR patch da ubacim izbaci mi onu gresku..Skidao sam i dll engine i rld...i nista nije pomoglo.Imam avira antivirus,kad ga iskljucim isto je...RESENJE NEKO?

Стефке
02-18-2012, 22:00
Molim vas dajte neko resenje?Koji god YAIR patch da ubacim izbaci mi onu gresku..Skidao sam i dll engine i rld...i nista nije pomoglo.Imam avira antivirus,kad ga iskljucim isto je...RESENJE NEKO?

moraces da stavis ceo pes folder u exceptions ali ja to pojma nemam kako se radi na aviri. zatim iskljucis antivirus i opet ubacis dll engine i rld.dll. mozes i da instaliras opet pec koji imas, to sam ja npr uradio. onda aktiviras antivirus i to bi trebalo da bude to...

bokirivaldo
02-18-2012, 23:10
Znaci neverujem, instalirao sam ovaj patch i opet nista, ako stavim gameplay Yair 1.8 , opet izbacuje onu gresku... :I
Ja imam Avast i nije bilo dovoljno staviti u izuzeci ,opet je izbacivalo ono dinamyc library rld.dll ....
Kod mene mislim da je bilo do toga : sto je yair (svaki novi) vezan za pes 1.03. a ja sam imao pes 1.01. a psdv3,psdv4 ima u sebi
update na 1.3. ali to on kako da kazem ne prepozna nego sam : skinuo 1.03. patch lekic za njega .U svakom slucaju izbrisao sam pes12 i
sve u instaliranom folderu i uradio sledece kako bi radilo :
1. instalirati pes 2012
2. iskljuciti antivirusni program
3. staviti u izuzetke ceo instalirani pes12 folder
4. sada sam lekic za pes12
5. instalirati 1.03. patch i lekic za njega
6. instalirao PSDV4 patch (dobro ovaj ja igram)
7. sada sam ubacio yair 1.8. u folder pes12
8. sada slobodno ukljuciti antivirusni program
9. mozete sada slobodno pokrenuti bilo koji patch ,i yair nece izbacivati rld.dll i te gluposti
10. ovako bi trebalo da radi 100 %
11. samo sto ja jedino nemogu vezati yair 1,8, ni druge za psdv4 jednostavno kada se
u kitserver atach i sve je to ok ,ali kad se ude u pes12 ono bude cisti pes12 bez svih licenciranih
stvari koje bi trebalo da dodaje jedan patch u mom slucaju psdv4 ,neznam kako neko tvrdi da moze
zasto je onda nesa24 posebno pravio yair 1.3. za psdv3,jsl,pesedit ??

milan11
02-18-2012, 23:28
E ovako meni isto nije hteo da radi yair 1.8, nisam znao zast, a poslije sam dosao do rijesenja,
1,iskjlhucio antivirus@
2.instaliro pes 11
3. instaliro data pack i pes 12 1.03
4. skino yair gameplay i stavio u pes folder, niazalost nije hteo da radi
5. skinem patcg gore navedeni u kome je zadrzan ovaj yair gameplay i sada sve radi fino


Ja ne znam aliima neki bag u igri kad kod pogodim precku uvjek gol, znaci precka=gol, nije vazno sa koje distance ni da li lopta ide ono pogodi u precku i ode iznad gola , lopta se jednosatvmo s kotrlja u sa prece u gol???

nesa24
02-18-2012, 23:35
sve te verzije su za testiranje i nisu kvalitetne.
imate temu sa yair1.3 koji je dobar kao i mixed verzije za pesedit

bokirivaldo
02-19-2012, 00:05
sve te verzije su za testiranje i nisu kvalitetne.
imate temu sa yair1.3 koji je dobar kao i mixed verzije za pesedit
Hvala neso24 na objasnjenju puno znaci (sada znam da mi ostaje da igram default psdv4
ili da se vratim na psdv3 i stavim yair 1.3.za psdv3 ) dok nesa24 (genije ) nesto ne napravi :thumbup:

EMIL
02-20-2012, 18:20
Izasla je i nova verzija Yair 2.01, probajte, meni se cini ok mada je treba jos testirati :

http://www.mediafire.com/?eaxx692s21g4q80

originals lll
02-20-2012, 18:40
s kojim patchem se moze igrat 2.01?

EMIL
02-20-2012, 18:43
Pa ja sam ga pokrenuo sa pesedit 2.8 bez problema. I sto je najbitnije, ovaj yair 2.01 ne mor da se kombinuje sa jankey-em jer su sutevi ovoga puta dobro nastelovani ;)

bokirivaldo
02-25-2012, 09:35
Izasao je yair 2.5 verzija ,nisam uspeo skinuti jos na sajtu yair odvede me na mediafire ali nece da pocne da skida.

Kolak
02-25-2012, 12:16
Да.. има неку грешку па не одведе на прави линк већ на почетни "mediafire". Ево линка.

Yair Gameplay Patch 2.5 (http://www.mediafire.com/?iunkrifbx5i7v6z)

List of changes:

- Improved Counter Attack.
- Improved Ball Physics.
- Improved Passing.
- Decreased Match Tempo.
- Increased Shoot Power.
- Decreased Defense Compactness Overall.
- Decreased Defense Pressing.
- Increase Midfield Attack.
- Removed AI Dribbling Cheat.
- Improved Through Pass.
- Fixed Goal Keeper Reaction on 1 on 1 Situation.
- Randomized Trick System (Not the same trick over and over again).
- Decreased Animation Speed.
- Increased AI Passing Frequent (They will pass more).

bokirivaldo
02-25-2012, 23:05
Да.. има неку грешку па не одведе на прави линк већ на почетни "mediafire". Ево линка.

Yair Gameplay Patch 2.5 (http://www.mediafire.com/?iunkrifbx5i7v6z)

List of changes:

- Improved Counter Attack.
- Improved Ball Physics.
- Improved Passing.
- Decreased Match Tempo.
- Increased Shoot Power.
- Decreased Defense Compactness Overall.
- Decreased Defense Pressing.
- Increase Midfield Attack.
- Removed AI Dribbling Cheat.
- Improved Through Pass.
- Fixed Goal Keeper Reaction on 1 on 1 Situation.
- Randomized Trick System (Not the same trick over and over again).
- Decreased Animation Speed.
- Increased AI Passing Frequent (They will pass more).
Jedino si zaboravio i ovo navesti : Note: The patch can be best played using 0 Gamespeed and Professional or Superstar Difficulty and it works only for v1.03.
Nisam jos dovoljno probao ima dobrih stvari jacina suta je bas dobra,tvoji saigraci te prate bolje u napadu nego do sada (sto je meni bitno jer je mogucnost dobrih akcija veca),
e sad protiv CPU je lakse igrati ,sad je golman sklon cudnim reakcijama za razliku od 1.3.yair gde je sjajan itd. Tesko je ocigledno da pogodi da sve bude nekako solidno ,za sada
meni nekako najbolje kad sve sagledam kad igram yair 1.3. na PSDV3 .

Daniel Jovičić
04-16-2012, 21:36
Testirano na PESEDIT-ovom patch ?