PDA

View Full Version : Ne mogu da kopiram fajl (hosts) u etc. Pomoć?



onlyserbia
12-13-2011, 20:21
Imam problem koji ne znam kako da rešim.
Pre jedno 2 nedelje sam video na netu Shollym Total Club patch 2012 i video da može bez originala da se pika Online.Pratio sam uputstvo lepo sve extraktovao i prekopirao tamo gde treba pa i hosts fajl u C:WINDOWS/system32/drivers/etc i registrovao sam se tamo gde treba sve odradio da ne trećim više... i igrao sam ovih 2-3 nedelje ONLINE.A danas uđem u Network i opet ono *****e kreće ''testing network environment'' i onda mi izbaci da ne može i ja ušao u drivers/etc i vidim 2 fajla hostsbackup i hostspreviewbackup tako nešto zaboravio sam .ponovo sam kopirao hosts fajl u etc ali izbaci mi ovo http://imageshack.us/photo/my-images/585/errorax.png/
znači nemam hosts u etc ali stalno mi izbacuje ovaj error
DA LI NEKO ZNA KAKO DA REŠIM OVAJ PROBLEM?!

nesa24
12-13-2011, 20:34
Moras biti administrator racunara
Da li je fajl read only ?

onlyserbia
12-13-2011, 21:10
I jesam administrator
Gde to da pogledam?
vidiš na slici šta je ostalo u etc folderu.
izbrisao sam sve iz etc foldera i reko ortaku da mi pošalje sve iz njegovog etc foldera a ja sam svoje fajlove pobrisao i izgleda da sam još više pogoršao situaciju :)
e ima i ovo u uputstvu za online igranje

kopiraj fajl 'hosts' u folder C:/WINDOWS/system32/drivers/etc/
----> (napravi backup svog hosts fajla ako ga neki drugi programi koriste) <-----

Mihajlo_KL
12-13-2011, 21:17
Idi na svoj hosta fajl i otvori ga u notepadu...Obrisi iz njega sve i kopiraj ovaj tekst...

91.203.4.126 pes6gate-ec.winning-eleven.net
94.79.54.208 we9stun.winning-eleven.net

Na kraju snimis i to ti je to

onlyserbia
12-13-2011, 22:17
Ne mogu da udjem u hosts kada ga nemam u etc-u 16383

nikolla
12-13-2011, 22:35
probaj ono system restore

Mourinho`Legio
12-13-2011, 23:25
desni klik pa open with - notepad ... ako je win 7 il xp i ne dopusta ti da otvoris uopste fajl ... a nemozes ni kao admin to je do opcija koje su dopustene ... koje prepravis u istom folderu desni klik, pa properties , pa ja mislim da ima advanced i stoji ti onda sta kome da dopustis , sve strihiraj, onda ok i to je to ... mora da radi ...

onlyserbia
12-14-2011, 14:26
Resio sam problem i pikam sad preko neta.Hvala svima koji su hteli da pomognu.
Isao sam na ovom sajtu http://support.microsoft.com/kb/972034 ''Fix this problem'' i instalirao,restartovao komp i video u etc-u sve kako treba.Igrao sam sinoc malo online i kad smo vec kod toga gde da se prijavim da igram ligu online sa vama?