PDA

View Full Version : [PES2012] Blurry disable for Full version (more sharpen graphic)



soul_eclipse
09-25-2011, 23:20
Pes2012 full version - blurry disable

http://img69.imageshack.us/img69/4924/pes20122011092605341643.png
http://img189.imageshack.us/img189/1799/pes20122011092605342368.png

Donwload (PES2012 v1.00) : http://www.mediafire.com/?m1txt19sd9czcyx
Donwload (PES2012 v1.01) : http://www.mediafire.com/?y7g2xk7lvob1cqt

Introduction :
- It's original PES2012.exe file with blur effect disable (more sharpen graphic)
- Copy to PES2012 full version installed folder (dont forget backup your original "pes2012.exe")

stale95
09-25-2011, 23:26
Ovo sad znaci da i full verziji ima blur? A rekli su da ce da poprave :wall: Znaci nista onda ni od ostalih stvari koje su rekli da ce da poprave.

soul_eclipse
09-25-2011, 23:35
pa jel problem skinuti ovo prekopirati i igrati nzm zasto pravite toliku dramu oko blur-a

Hodza
09-25-2011, 23:48
Pa treba praviti dramu mislim nije problem skinuti i stvaiti al ako kazu nek ispostuju vazda se nesto mora skidati i dodavati pa dokle vise ****ni konami.

bata bogdan
09-25-2011, 23:55
A da nemoze da se ukloni blur onda bi svi kukali....budite srecni pa da moze da se ukloni....

njale
09-26-2011, 07:54
ni jednog trenutka nisu rekli nista u vezi popravljanja blura nemojte da izmisljate.

Maksa992
09-26-2011, 08:15
Ma ajde to sto su rekli ili nisu nije bitno ovo ne radi!!!!
kad ga pokrenem kaze da mi pes nije instaliran!
Probao sam da preinstaliram i pes i patch (jenkey 72 teams) ali opet nece ne moze cak ni da se attachuje preko kitservera ne prepoznaje exe fajl! POMOC !!!!

Darcoolio
09-26-2011, 08:27
Makso sine, ovo je za full verziju, ne za demo.
Meni sa ovim dodatkom malo "cima" igra, a ovaj "novi" blur je manje mutan od onog iz demo verzije, tako da dok ne izađe samo fajl za blur, ostajem pri default-u.

tottimas
09-26-2011, 08:40
Pa koristi fajl iz dema, trebalo bi da funkcioniše. Ne znam, još nemam ful da probam

Darcoolio
09-26-2011, 08:46
Probam i javljam.

EDIT:
Probao sam da ubacim fajlove iz demo verzije, i gle čuda, radi :)
I to za klasu bolje od ovog exe fajla, a uklanja i replay blur.

Maksa992
09-26-2011, 18:35
E momci razmisljam dal da skidam ovaj full nemacki pes ili da cekam englesku verziju?
Zna li neko da mi kaze dal je to ista verzija el nije ova mozda puna nekih bug-ova?

Nneemmaanjnjaa
09-26-2011, 18:43
U ovoj verziji su devojke bez toplesa na stadionima. A igraci igraju rukama.
P.S. Naravno, brate, da je ista verzija. I sam sebi si odgovorio na pitanje, da cekas ENGLESKU, znaci razlika je samo u jeziku menija i komentator.

igoork
09-26-2011, 18:43
Ja ne znam ko vam vise puni glavu. Nemacka,Francuska,Arapska,Engleska kako god oces, sve su identicne i razlika je samo i jedino u jeziku !
Ja sam skinuo ovu Nemacku/Francusku i necu ni snimati Englesku ni kada mi dodje original. Samo cu ubaciti CD-KEY za online.
Shvatio sam sada da mi je bolje da ubacim Engleski jezik i da slusam Francuskog komentatora kojeg ne razumem ali drzi atmosferu nego da slusam one indijance po stoti put na Engleskom...

Salihovic15
09-26-2011, 21:48
Vi se bakčete oko blura ja niti znam šta je to niti me zanima :D i to vam je postao komplex u pesu :)

realmario
09-27-2011, 15:07
Probam i javljam.

EDIT:
Probao sam da ubacim fajlove iz demo verzije, i gle čuda, radi :)
I to za klasu bolje od ovog exe fajla, a uklanja i replay blur.

kako si ubacio fajlove iz dema u full verziju ? :)

Darcoolio
09-27-2011, 15:18
copy paste u kitserver.

realmario
09-27-2011, 15:24
aha hvala ..zaboravio sam na kitserver :)

Nightshadow
09-27-2011, 17:43
I meni malo 'cima' igrica sa ovim.

Darcoolio
09-27-2011, 17:55
nađi stari fajl za demo i ubaci u kitserver, radi mnogo bolje

izo
09-27-2011, 21:40
a gdje se ubaci ovo jel u kitserver

JUG GROBARI
09-27-2011, 21:53
a gdje se ubaci ovo jel u kitserver
- Copy to PES2012 full version installed folder (dont forget backup your original "pes2012.exe")
Kopiras u folder gde ti je instaliran PES. Pre toga napravi backup stare ikonice/

acadicic
09-27-2011, 21:59
ako moze objasnjenje sta je to blur??? jes da igram pes od kad znam za sebe,ali stvarno nzm sta je to...nemojte mi se smejati:rofl:

alexczbg
09-27-2011, 22:06
ako moze objasnjenje sta je to blur??? jes da igram pes od kad znam za sebe,ali stvarno nzm sta je to...nemojte mi se smejati:rofl:

http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_blur

AxeparadoX
10-01-2011, 17:14
U prvom postu dodat blurry disable za official patch 1.01.

Mixa YNWA
10-01-2011, 19:56
Meni je grafika ista i posle kopiranja ovoga u PES folder, gde sam pogrešio ? :)

NikolaJgd
10-01-2011, 19:58
Meni je grafika ista i posle kopiranja ovoga u PES folder, gde sam pogrešio ? :)

Ubacio si u kitserver folder???
kopirao ovo sto si skinuo u pes folder? iso attach na kitserver??? skinuo novu verziju kitservera?

milan88sd
10-01-2011, 23:41
Imas u opcijama "settings" ja sam tu barem ta cuda iskljucio i normalno mi radi bez tog patcha ...

izo
10-01-2011, 23:50
kod mene treperi slika sta da radim

crni_gusar
10-03-2011, 15:40
Niko "Thanks" da klikne covjeku ! ... kakav ste narod

Hvala puno soul_eclipse i AxeparadoX , radi sve kako treba! Graficki igra izgleda mnogo ljepse bez blura.

Jedino sto mi nije jasno... ovaj paketic... sadrzi krec, jel tako ? :mellow:

ludwig
10-05-2011, 18:23
Hvala, radi! :D

DulleX
10-05-2011, 21:12
ja sam zaboravio napraviti backup i sada kada udjem u igru izbacuje me iz igre i pojavise onaj prozor i moras pritisnuti don't send...kako da to popravim,tj da vratim na normalno ?? a koje fajlove iz dema ubacite u kitserver ??? poz:

izo
10-05-2011, 21:15
kako napravit backup ikonice

ludwig
10-06-2011, 10:01
Pre nego što instaliraš ovo kopiraš originalnu ikonicu pesa na neko drugo mesto za slučaj da ti ovo nešto poremeti. Ako ti ovo ne radi onda vratiš tu backup ikonicu na staro mesto.

iniesta1986
10-14-2011, 08:19
A ima li ikakve naznake da ovi iz konamija izbace mogućnost uklanjanja blura??? Mislim ovo je smiješno, vidi se da bolje izgleda bez blura. Imam original cd i glupo mi je stavljat sad ove fajlove. Bojim se da mi ne sj... igru

fantaz
10-14-2011, 08:28
A ima li ikakve naznake da ovi iz konamija izbace mogućnost uklanjanja blura??? Mislim ovo je smiješno, vidi se da bolje izgleda bez blura. Imam original cd i glupo mi je stavljat sad ove fajlove. Bojim se da mi ne sj... igru
ma nece ti nista sj.ebat igru, ja ga imam i sve radi odlicno n originalu i na onlineu, ako si bas skeptican sacuvaj .exe prije nego ga ubacis pa lako vratis ako nisi zadovoljan ili sl.

iniesta1986
10-14-2011, 08:57
ma nece ti nista sj.ebat igru, ja ga imam i sve radi odlicno n originalu i na onlineu, ako si bas skeptican sacuvaj .exe prije nego ga ubacis pa lako vratis ako nisi zadovoljan ili sl.

A super, hvala. Koliko sam skhvatio, samo kopiram ikonicu na drugo mjesto i vratim ako ne valja... Probat ću kad dođem kući.

nikoladzoni
10-14-2011, 22:01
Sta je to kitserver ?/

Nes
10-15-2011, 07:30
momci, skinuo sam pes malo pre i mutna je slika. Dakle, da li da instaliram ovo ili cekam neki novi poboljsani anti blurr :S ?

Dzoni 123
10-15-2011, 07:31
Samo ovo ubaci i cepaj

Igorinho
10-16-2011, 13:19
nađi stari fajl za demo i ubaci u kitserver, radi mnogo bolje

Jel treba da se nadje blur disable za demo pa da se kopira fajl ili?

P.S. Ako mozes da mi stavis link za blur disable koji treba

dj90
10-16-2011, 14:57
Aj postavite samo fajl koji se ubacuje u kitserver da ne skidam exe

Darcoolio
10-16-2011, 15:06
http://www.multiupload.com/9RTQEI232A
postavio

iniesta1986
10-22-2011, 23:00
Skinuo sam za 1.00 i radi savršeno. Ali za 1.01 verziju piše da je to jenkey replay disable tool. Jel to isto otklanja blur ili?

Deroko
10-23-2011, 19:09
Ja sam skinuo veziju 1.01, i kopirao onamo u folder gde mi je instaliran pes12, ali nece da mi da otvori sada pes, sva sreca pa sam napravio back-up, inace koristim 1.3 patch.
Sta da radim, u cemu je problem ?

Zvezdan Nik
10-24-2011, 07:49
Vratio sam blur.Mnogo su fluidniji i fleksibilniji pokreti igrača povratkom na default.Užasavali su me plastični pokreti igrača sa ovim alatom.

Pedja Delija
10-24-2011, 09:01
Moze li ovaj blur da radi na balkan pes box patchu

Biby Locky
10-24-2011, 09:07
Moze li ovaj blur da radi na balkan pes box patchu
NARAVNO moze da radi na bilo koji pec !! ZATO STO SE TO NALAZI U Pes2012 folderu !!

Pedja Delija
10-24-2011, 09:13
NARAVNO moze da radi na bilo koji pec !! ZATO STO SE TO NALAZI U Pes2012 folderu !!
Hvala brate :D

Andrej-delija
10-25-2011, 09:53
Ovo sad znaci da i full verziji ima blur? A rekli su da ce da poprave :wall: Znaci nista onda ni od ostalih stvari koje su rekli da ce da poprave.

Ja i ne znam šta je blur, pa opet pikam Pes 24h dnevno :$ :player:

nemanjav82
10-25-2011, 13:41
skinuo sam blurry disable file za verziju 1.01 ali mi kad odpakujem prijavljuje da je fajl rld.dll zarazen malwerom,da li je jos neko sa foruma imao isti problem i ima li ciste verzije ?

pesminator
10-25-2011, 13:58
i meni nod prijavljuje taj file kao trojanca nabijem ga svaki put ga izbrise

opijat
10-25-2011, 14:10
Da li se vama muti slika pri dugim pasovima (npr. izbijanje lopte iz sesnaesterca, pa dok je lopta u letu i pri padanju), nekako se zamute linije terena? Da li sve ovo i vama desava i moze li se ovo rjesiti?
Da li je ovo BLUR efekat koji se pominje, i da se ovaj problem rjesava instalacijom tog patcha (1.01)?

Unaprijed hvala ako neko odgovori na pitanje (3 pitanja) :)

fantabre
10-29-2011, 06:22
editovano....

dexter1977
10-29-2011, 20:11
I meni se to desava,a ubacio sam fajl u kitserver.

fantaz
11-08-2011, 11:11
Pes2012 full version (update 1.02) - Blurry disable
sve je uredno i radi bez greske. :clap:

http://www.mediafire.com/?dcv692vxb607tvd

dulex94
11-09-2011, 12:22
Jes da su davno postavljeni postovi i ptanja ali ne vidim da je neko odg pa da vam ja kazem (uz malo zakasnjenje)


skinuo sam blurry disable file za verziju 1.01 ali mi kad odpakujem prijavljuje da je fajl rld.dll zarazen malwerom,da li je jos neko sa foruma imao isti problem i ima li ciste verzije ?


i meni nod prijavljuje taj file kao trojanca nabijem ga svaki put ga izbrise

Nije virus, samo ga antivirusi tako citaju ili iskljucite antivirus ili ga dodajte u exculusions (valjda sam dobro napisao, mrzi me da proveravam, u svakom slucaju na srpskom znaci dodajte u listu izuzetaka)


Da li se vama muti slika pri dugim pasovima (npr. izbijanje lopte iz sesnaesterca, pa dok je lopta u letu i pri padanju), nekako se zamute linije terena? Da li sve ovo i vama desava i moze li se ovo rjesiti?
Da li je ovo BLUR efekat koji se pominje, i da se ovaj problem rjesava instalacijom tog patcha (1.01)?

Unaprijed hvala ako neko odgovori na pitanje (3 pitanja)

Svima se muti, to je motion blur koji je ubacen,resava se tako sto skines ovo oli jenkey(valjda sam i ovo dobro napisao) gameplay tool ili skines ovo sto ovde ima ili naprosto uradis sto sam i ja uradio jer mi je dojadilo da stalno nesto skidam, smanjis na medium i stavis rezolucija na 800x600 i nekim cudom nestane, patch 1.01 ga ne sklanja nego ako si ga vec sklonio on ga vraca

dj90
11-13-2011, 11:40
http://www.multiupload.com/9RTQEI232A
postavio

Jel će raditi ovo na v 1,02 ako ubacim u ovaj novi kitserver

vaske84
12-16-2011, 11:35
Blurry disable (more sharpen graphic) – update PES2012 v1.03 by jenkey1002

http://img21.imageshack.us/img21/671/blurrydisablemoresharpe.th.png (http://imageshack.us/photo/my-images/21/blurrydisablemoresharpe.png/) http://img528.imageshack.us/img528/671/blurrydisablemoresharpe.png (http://imageshack.us/photo/my-images/528/blurrydisablemoresharpe.png/)

Download (For PES2012 v1.03) :

http://www.filesonic.rs/file/4249421545/PES2012_v1.03_-_blurry_disable_by_Jenkey1002.rar
http://www.filejungle.com/f/w8j43C/PES2012%20v1.03%20-%20blurry%20disable%20by%20Jenkey1002.rar
http://filepost.com/files/6b4a7e38/PES2012_v1.03_-_blurry_disable_by_Jenkey1002.rar/

Introduction :
- It’s original PES2012.exe file with blur effect disable (more sharpen graphic)
- Copy to PES2012 full version installed folder (dont forget backup your original “pes2012.exe”)

Credit : special thanks to Tunizizou

Kruna
12-22-2011, 13:10
Norton mi izbacuje da u ovom rld.dll fajlu ima trojan, a tako mi izbacuje za svaki peč, čak i zvanični, pa me samo interesuje kako to da serdim?

NikolaJgd
12-22-2011, 15:46
Dodaj ga na listu u norton, evo po koracima kako: http://service1.symantec.com/Support/nip.nsf/docid/2006101617551936?Open&docid=2003022714315536&nsf=nip.nsf&view=docid

laks
12-22-2011, 19:32
jel ovo moze da radi na pes v 1.00
??

NikolaJgd
12-22-2011, 19:51
Da.

Stojkovic_Slobodan
12-25-2011, 02:11
Stavice vecu rezoluciji i nema blura :P

Maki5puk
03-19-2012, 20:09
Napokon bez blura...Tek sada videh ovaj pec,kasno ali ipak nadjoh:001_rolleyes: