PDA

View Full Version : [PES2012 demo 2] Unlock teams patch 0.3 (10 teams)



soul_eclipse
09-14-2011, 21:16
Team list :
ManU
Tottenham
Inter
AC Milan
Napoli
Bayern
Santos
Penarol
Internayional
Club America

Features :
Ingame gui
Change between 27 stadium
7 scoreboard ingame switchable
Match time change (5~30 minutes)
Force stadium time (day, afternoon, night)
Version 0.3 for PES2012 2nd demo : 2 parts (install guide included)

1) http://www.mediafire.com/?puvndtv28ac75jj
2) http://www.mediafire.com/?feaqhq87an0qf6e

How to install :
http://img231.imageshack.us/img231/1107/howtoinstall.png

Extract & Copy all files to the same folder with PES2012.exe
If have antivirus software, you should disable it first
Play game with : "PES2012 demo2 - unlock teams 3.7.exe"
Alway run as administrator in Win7/Vista
Resolution above 1920x1280 is not support (if got crash, please delete "d3d9.dll" or take down resolution below 1600x1200)
If want to use stadium from PES2011 : follow my quick tutorial

http://img25.mediafire.com/8336e6e7ee2669d4bf25442b2694dc5bcdba1762f19c73747c f84b9d0a01dee06g.jpg

Keymap :
F1 : Show/hide help menu
F2 : Show detail setting information
F3/F4 : Select stadium
F5/F6 : Select scoreboard
F7 : Stadium weather switch
F8 : Stadium time switch (day/afternoon/night)
F9 : Match time switch (should go to General Setting ingame before)
1~9 : Quick select league

janko84
09-15-2011, 10:31
Puca mi pes, jos kome ili sam uradio nesto pogresno? :)

soul_eclipse
09-15-2011, 10:35
nisam probao nemogu ti reci,jel ti puca igra kad izaberes team ili pre sam ulazak u pes

Gatsby
09-15-2011, 10:46
meni radi normalno... samo sto moras da ga maknes iz kontrole antivirusa...

taliban
09-15-2011, 10:48
i meni je par puta kreshovalo kad bih pokusao da ubacim machedu sa klupe ili lindengarda


edit:E i da izaso update.
[PES2012 demo 2] Unlock teams patch 0.3.1 (12 teams + fixbug) by Jenkey1002
Team list :
* ManU
* Tottenham
* Inter
* AC Milan
* Napoli
* Bayern
* Santos
* Penarol
* Internayional
* Club America
* Porto
* Ranger

Update : fix crash when button configuration
- extract to the same folder & run game via “PES2012 demo2 – unlock teams 3.8″
http://www.filesonic.rs/file/1992215231/PES2012_demo2_-_unlock_teams_patch_0.3_fix_bug.rar
ili
http://www.wupload.com/file/172605058/PES2012_demo2_-_unlock_teams_patch_0.3_fix_bug.rar
ili
http://www.fileserve.com/file/qgPW9fJ/PES2012_demo2_-_unlock_teams_patch_0.3_fix_bug.rar

gmnjR.
09-15-2011, 13:34
Puca mi pes, jos kome ili sam uradio nesto pogresno? :)

probaj da izbacis fajl "d3d9.dll" obrisi,meni tako radi perfektno

PeroDeformero
09-15-2011, 14:38
Sta je ovo .. trojan virus... jbt

ПЛЕЈБоЈ
09-15-2011, 14:45
I drugari sta je zakljucak radi li ovo kako treba? Veceras opet treba da igram neki PES.

AxeparadoX
09-15-2011, 14:59
Radi ovo ok, nije nikakav virus iako prijavljuje.

PeroDeformero
09-15-2011, 15:19
Ne moze ovo da se igra brt, eset no dantivirus neda da se instalira a kada ga ugasim onda sve dobro a kada ga upalim onda moram da izbirsem......

Twins
09-15-2011, 15:38
pa kad hoce da igras,desni klik i disable..kad zavrsis enable i to je to..2 sec poso :)

djordje026
09-15-2011, 15:53
Je l' radi ovo..da znam,da l' da skidam?:)

Twins
09-15-2011, 16:29
meni puca ovo..cim idem na exibition izbaci neku gresku...ubacio sam i fix..nece :S

5@R
09-15-2011, 17:26
meni puca ovo..cim idem na exibition izbaci neku gresku...ubacio sam i fix..nece :S

Pa samo ides desni klik i disable..kad zavrsis enable i to je to..2 sec poso

MilosZBg
09-15-2011, 18:56
hm onaj keymap kako se koristi?

Twins
09-15-2011, 18:58
Pa samo ides desni klik i disable..kad zavrsis enable i to je to..2 sec poso

pa to je za antivirus..da bi uopste mogao da raspakujes patch i da pokrenes igru..ovo sto puca nema veze sa tim

ПЛЕЈБоЈ
09-15-2011, 19:06
Ljudi ne radi mi ovo. Na svezu instalaciju dema iskopiram ovo u folder od igre i pokrenem kao administrator i nece...nemam antivirus?

Znaci pokrenem i nista se ne desava?!

AxeparadoX
09-15-2011, 19:15
Ne moze ovo da se igra brt, eset no dantivirus neda da se instalira a kada ga ugasim onda sve dobro a kada ga upalim onda moram da izbirsem......
Pa ti podesi u nod da ne skenira folder gde ti je instalirana igra i neće da briše.