PDA

View Full Version : YAIR Gameplay 2.0



nesa24
07-29-2011, 11:51
Najnovija vezija

**bolji sutevi
**bolja kontrola lopte
**sredjeni skoro svi bagovi
**saigraci se otvaraju da prime loptu


Yair12 DOWNLOAD v2.0 (http://www.multiupload.com/ZXQYBRW2F0)

Sacuvajte svoj pes2011.exe za slucaj da vam se ne svidi ovo.

EMIL
07-31-2011, 23:46
Posto ja imam i krun exe file iz nekih ranijih verzija pes edit ( sad naravno imam 3,7) da li da preko njega prekopiram ili onog "default" pes2011.exe? I koji ti sad preporucujes da ubacim verziju? rc1 ili 2.0?

nesa24
07-31-2011, 23:49
Posto ja imam i krun exe file iz nekih ranijih verzija pes edit ( sad naravno imam 3,7) da li da preko njega prekopiram ili onog "default" pes2011.exe?

Kopiraj samo u pes folder
Mozes da ga imenujes npr yairv2.exe
Nema potrebe da bude pes2011.exe ( za slucaj da ti ne odgovara da imas stari exe )
Samo pokreni taj yairv2.exe i igraj

EMIL
07-31-2011, 23:57
I koji ti sad preporucujes da ubacim verziju? rc1 ili 2.0? Kad kopiram treba li da uradim detach pa attach?

nesa24
08-01-2011, 00:23
Ne treba da attachujes.
Uf 2.0 ima bolji gameplay i to sto igraci se otvaraju da prime loptu.
Ali ima malo kasnjenje kod kontrola

Ako te to kasnjenje zeza vrati se na RC1

EMIL
08-01-2011, 00:56
Ok, hvala ti. Da li ce biti kakvih promjena u igranju odbrane? To bi bilo dobro pogotovu da se isprave neke debilne stvari.

taliban
08-02-2011, 15:57
Kako da ga primenim na revoultion patch s obzirom da se on pokrece preko krun.exe-a?Samo da overwriteujem default exe od igre ili?

nesa24
08-02-2011, 16:04
Kako da ga primenim na revoultion patch s obzirom da se on pokrece preko krun.exe-a?Samo da overwriteujem default exe od igre ili?

Nemam taj patch tako da neznam to

AxeparadoX
08-02-2011, 21:50
Nova verzija Yair 2.2

http://www.multiupload.com/L6A57E48M1

change log:

improved GK
and bug fixed

AxeparadoX
08-04-2011, 10:54
Lik radi na tome da ubaci -2 brzinu igre...uskoro će da izbaci exe :)

http://www.dodaj.rs/t/2P/aB/3GVldNZV/286493215511711401211289.jpg (http://www.dodaj.rs/?2P/aB/3GVldNZV/286493215511711401211289.jpg)

nesa24
08-04-2011, 10:55
Steta sto je tamo kod njega stanje napeto... bombing i tako to

AxeparadoX
08-04-2011, 11:07
Stvarn se lik baš trudi da pes učini što boljim.

NikolaJgd
08-04-2011, 17:19
Stvarn se lik baš trudi da pes učini što boljim.

Brzina u kitserveru isto treba da bude 0.88?
a ovo u igrici -2 isto treba da se namesti ili?

AxeparadoX
08-04-2011, 18:50
Pa mislim da stavis normalno u kitserveru i onda samo iz igre podesiš...nameštaš dok ne vidiš kako ti najbolje odgovara, bar ja tako radim.

sajkovic89
08-04-2011, 19:40
Brzinu na kitserveru podesavas kako tebi odgovara.Kod mene sam stavio na 0.88 jer mi tako realnije...
A ovo u igri ne moras da diras