PDA

View Full Version : Problem sa DKZ studiom 0.9



imported_dzigor
05-15-2006, 08:15
Kada pokušam da pokrenem DKZ studio, izbaci mi poruku:

The program cannot start.

Maybe some controls are corrupt or you have old versions.
Re-installing the program may solve the problem.

Reinstal nije pomogao, čak sam skinuo i sa različitih mesta, pa nije ni do toga. Imao sam davno stariju verziju i radila je bez problema, i odavno sam je obrisao.

Konfucije
05-27-2006, 19:57
Evo ga ovde (http://files.filefront.com/DkZStudio+092Brar/;4938296;;/fileinfo.html)

@dzigor, jel imas mozda vec instaliranu stariju verziju DKZ-a?

imported_dzigor
05-29-2006, 15:48
Imao sam, obrisao sam je i uradio search, izbrisao sve vezano za DKZ studio. Sad kad sam pokušao da instaliram novu verziju dobio sam ovo tokom instalacije:
http://img56.imageshack.us/img56/1231/107310771079108510721089108310.jpg
I kada sam pokušao da pokrenem program, izbacio je nešto na španskom.

MarkoFaca
06-14-2006, 14:10
Ja takođe imam taj problem. O čemu se radi?!

Vikings37
06-15-2006, 21:08
ok sada sam procitao u drugom forumu kako da se izbegne error greska:

Potreban je DKZ 0.91b

kada ste instalirali 0.91b stisnite f12 za update posle downlodovanja na install

ukoliko se ponovo error pojavi stisni te na cancell

stisni te na restart i trebalo bih da radi. dali ce stvrano raditi neznam samo sam prepisao i preveo sta u drugom forumu pise

http://pes-x.de/forum/showthread.php?t=13194&page=2&highlight=dkz+studio Trapp je napisao

A link za download DKZ Studia 0.91b je: http://www.master3000.ps2world.it/files/DkZ_Studio_091B.rar