PDA

View Full Version : unable to enter room!!



doktor20
03-27-2011, 10:15
Imam router siemens sx763 i jednostavno mi se javlja stalno greska: unable to enter room u bilo koju sobu da udem. vjerujem da trebam otvorit neke portove (mozda)ali ja neznam sto to znaci ako je to problem pa molim vas za pomoc

imam naravno original CD!

NISAM odigrao niti jednu tekmu jos online jer mi to izbacuje a vidim naravno neke u**** kojima treba jedan i ja uletim i to mi se javi konstantno!

pomoc molim vas

MilosZBg
03-27-2011, 10:56
Ja imam modem i radi normalno, verovatno je do rutera koji mora da se podesi a ja ne znam tacno kako se to podesava, imas Konamijev program za proveru konekcije http://www.konami.jp/we/online/2011/?tg=gb&pf=pc&pg=tool kao i http://portforward.com/help/portcheck_help.htm. Takodje u settingsu igre imas stavku Online,da nisi tamo nesto menjao. Ako ti ovo ne pomogne valjda ce se javiti neko ko je imao slican problem.

doktor20
03-27-2011, 11:02
u settingsu mi je auto: port: 5739 a sto se tice tih portova evo rezultati testa:
http://i810.photobucket.com/albums/zz24/doktor20/untitled-30.jpg

pa me zanima jel sve ok sa tim portovima? jel moguce da se ova greska nikom nije javila?

maremas
03-27-2011, 11:12
Sa portovima ti je sve ok.

Baš gledam i ovde prijavljuju istu grešku, ali niko nije napisao rešenje, doduše za PES 2010 ali verovatno je isti đavo :S
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=76482

operativac
03-27-2011, 11:27
http://www.pes-serbia.com/threads/15741-PES-2011-online-Pomo%C4%87-i-pitanja?p=791777#post791777

doktor20
03-28-2011, 15:30
HVALA!! rjeseno. trebao sam iskljucit antivirus..

gandalf
04-01-2011, 13:46
Operativac al zar nije veca sansa da ce mi se zakaciti neki virus ako iskljucim windows firewall?