PDA

View Full Version : zasto ne mogu sa partizanom da igram ML online!?



boleee
02-20-2011, 15:57
zasto ne mogu sa partizanom da igram ML online!?

Interista
02-20-2011, 16:44
zasto ne mogu sa partizanom da igram ML online!?

Zato shto ga nema u igrici.... -_-

boleee
02-20-2011, 16:54
Zato shto ga nema u igrici.... -_-

hvala na trudu!? a kada se ubaci patch

Toja
02-20-2011, 16:58
Ne moze, jer ti patcevi su za offline igranje

boleee
02-20-2011, 18:02
Ne moze, jer ti patcevi su za offline igranje

a kako onda moze sa ostalim ekipama, mogu skoro sve osim parizana i jos par ekipa. kad uzmem partizan, utakmica krene i posle par minuta se prekine i pise da je doslo do nepredvidjenih okolnosti

Dane Znik
02-20-2011, 18:20
pa ostalih ekipa ima u originalnom PES-u...

boleee
02-20-2011, 18:33
pa ostalih ekipa ima u originalnom PES-u...

ma da!? verovatno u originalu ima alemanije ahen, osnabrika,union berlina,...!? nije mi jasno zasto odgovarate kad ne znate o cemu pricam, verovatno i ne igrate online!?

Toja
02-20-2011, 18:35
Dobro ako si ti pametniji od nas, onda nemoj nas pitati nista...
Kazem ti, ne mozes igrati online sa druim timom, mozes ti izabrati partizan, ali taj lik protiv koga igras nece videti da ti igras sa partizanom, vec sa Ajax-om ili tako nesto... i zato dolazi do prekida igre jer dolazi do greske prilikom razmene user-data fajla...

Dane Znik
02-20-2011, 18:38
ON: nzm kako to mozes sa tim drugi (ahen, berlin) a nemozes sa partizanom...
OFF: Tojin 500 post... :D :2guns:

Toja
02-20-2011, 18:43
ON: nzm kako to mozes sa tim drugi (ahen, berlin) a nemozes sa partizanom...
OFF: Tojin 500 post... :D :2guns:

imam ja preko 3000 postova, ali nisu upisani, jer se ne racunaju postovi u chillu i sportu i tribini :P

sry za off

Dane Znik
02-20-2011, 18:48
OFF: i ja imam dosta u chillu i sportovima...

P.S IZVINITE za off... ;)

boleee
02-20-2011, 18:48
Dobro ako si ti pametniji od nas, onda nemoj nas pitati nista...
Kazem ti, ne mozes igrati online sa druim timom, mozes ti izabrati partizan, ali taj lik protiv koga igras nece videti da ti igras sa partizanom, vec sa Ajax-om ili tako nesto... i zato dolazi do prekida igre jer dolazi do greske prilikom razmene user-data fajla...

znam da taj protiv koga igram ne vidi partizan i ocigledno da je kod partizana i jos par ekipa napravljena neka greska. zato sam i pitao, misleci da neko moze da pomogne, ali izgleda da ovde ipak nema svemocnih. hvala svima na trudu, ali izgleda da mi ne mozete pomoci

WElovePES
02-20-2011, 18:55
Ako ništa dresove od Partizana bi trebalo da ti učita jer to ide preko kitservera a ostalo učitava default, čak i ime bi trebalo jer ja koristim PES Edit patch online i lepo mi piše Arsenal kao i svi ostali timovi. To kad piše da je došlo do nepredviđenih okolnosti to ti verovatno protivnik namerno kvari vezu koristeći cheat da bi prekinuo utakmicu, ali ako ti se to dešava svaku tekmu onda nebi znao.

boleee
02-20-2011, 18:59
Ako ništa dresove od Partizana bi trebalo da ti učita jer to ide preko kitservera a ostalo učitava default, čak i ime bi trebalo jer ja koristim PES Edit patch online i lepo mi piše Arsenal kao i svi ostali timovi. To kad piše da je došlo do nepredviđenih okolnosti to ti verovatno protivnik namerno kvari vezu koristeći cheat da bi prekinuo utakmicu, ali ako ti se to dešava svaku tekmu onda nebi znao.

i ja igram sa tim pecom. evo probaj da uzmes partizan i javi mi sta ti se desilo, ako ti nije tesko

WElovePES
02-20-2011, 19:13
Večeras ću, sad nisam u mogućnosti.

boleee
02-20-2011, 19:15
Večeras ću, sad nisam u mogućnosti.

ajd, hvala ti unapred

mudric85
02-20-2011, 22:59
i ja igram sa tim pecom. evo probaj da uzmes partizan i javi mi sta ti se desilo, ako ti nije tesko

Tebra mozes sa Zvezdom da igras bez problema :D

WElovePES
02-21-2011, 00:44
Pff snimio sam pes edit 1.6 skoro i od tad nisam išao online, evo sad uzeo da se logujem i izbaci mi player data not found, tako nesto, a više nemam staru verziju pes edit peča :(
Čim sam sklonio peč, ulogovao sam se.