View Full Version : [Sezona 1] Sevilla FC - zuke
operativac
01-15-2011, 20:35
Sevilla FC
http://img.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/52714.png
Izveštaji utakmica
2.Kolo
Sevilla 0-1 O.Marsej
Nisam sliko izvinjavam ,imao problema sa frapsom u prva dva kola
kartoni -(morat ce te mi verovat na rec)
Pobeda Kure-a ,zasluzeno s obzirom da nisam imao sut na gol,ali nisam uopste igrao lose ,naprotiv,ali...GG kure
4.Kolo
Sevilla 0-1 Villareal
Kartoni: /
Jos jedan min .poraz ,nece me nesto,valjda ce bit bolje...
Žuke, obavezno uslikaj i match details, posle svakog meča. Ovo što si stavio je team results, takođe potrebno, ali neophodno je i match details.
Znam znam ... ce da bude sredjeno...
3.kolo
Lion 2-0 Sevilla
Kartoni /
GG
1.kolo
A.Vila 1-2 Sevilla
Kartoni /
Cestitke na fer igri,srecno u nastavku.
9.kolo
A.Madrid 0-0 Sevilla
Kartoni /
Tvrda tekma ,kako smo se slozili ,srecno u nastavku.
6.kolo
Sevilla 0-1 Valencia
Kartoni /
8.kolo
Sevilla 1-2 Fiorentina
Kartoni /
Ja poveo ,protivnik zasluzeno ipak stigao do pobede, gg Dezurni.
7.kolo
PSG 0-1 Sevilla
Kartoni /
11.kolo
Sevilla 1-2 Fenerbahce
Kartoni : Crveni(direktni) Escude 75'
Moj prvi karton u ligi ,i to crveni direk.,nisam namerno jednostavno sam mislio da imam loptu u posedu ,pa sam hteo da je "durnem" jer je bila situacija pred golom ,ali je protivnicki igrac nekako dosao u posed u istom trenutku ,i tako... GG maki22
Posto nemam iskustva ,jel mi on pauzira sledece dve utakmice protiv bilo koga ili...?!
Goran6189
02-09-2011, 02:21
Pauzira sledece 2 utakmice, nebitno protiv koga igras. Molim te nemoj to da zaboravis.
Ma necu zaboravit moje suspenzije(mada ce ovo bit i poslednja:)) ,ali jednostavno nevodim racuna o tudjim.
Jel ova kazna vazi i za kup?
Goran6189
02-13-2011, 23:33
Jel ova kazna vazi i za kup?
Ne.
Sevilla 1-5 O.Lion
Kartoni /
12.kolo
Sevilla 0-0 A.Villa
Kartoni /
Escude odradio kaznu od 2 meca
Cvrsta utakmica,moze se rec da je nono bio blizi pobedi od mene,al ipak nereseno na kraju.Cestitke i srecno u borbi za opstanak ,i tebi i meni ;)
5.kolo
Napoli 2-2 Sevilla
Kartoni /
Poveo sam 2-0,ali je faste ubrzo izjednacio ,kako je i ostalo na kraju .GG
16.kolo
Sevilla 0-2 Napoli
Kartoni /
Sad je on brzo poveo sa 2-0,ja nazalost nisam uspeo da preokrenem,i ostalo je na kraju 2-0.Opet GG
Zuke, zasto nema slike (SS) math details ?
Igrali smo dva meca zaredom,ocigledno sam za drugu preskocio,moja greska, to imas kod fasta ,on je postavio ,nije bilo kartona
Ok, ali kada se i desi da ne uslikaš neki SS, uzmeš od protivnika sliku i okačiš u svoj post.
20.kolo
Sevilla 2-0 A.Madrid
Kartoni /
Cvrsta utakmica,zoxxgg imao sanse koje nije iskoristio ,ja svoje jesam,i na kraju ipak nezasluzenih 2-0 .GG Zoxxgg
Zuke, zasto nema slike (SS) math details ?
Strippy,zasto nema slike(SS) match details ? :)
22.kolo
Fenerbahce 5-0 Sevilla
Kartoni /
U prvom poluvremenu sam imao bukvalno 4 sanse sam sa golmanom i svaki put sam sutao pored gola.Makki iskusno iskoristio to,i onda u drugom poluvremenu mi napunio mrezu .GG i srecno dalje .
17.kolo
Valencia 1-3 Sevilla
Kartoni /
Cvrsta utakmica ,u kojoj sam ipak imao vise od igre i dobio na kraju.Mozda odlucujuca u borbi za opstanak ako budu tri tima ispadala,cestitke inter-u na fer igri ,srecno u nastavku takmicenja .
19.kolo
Fiorentina 3-2 Sevilla
Kartoni -Alexis (Zuti)
Neizvesno je bilo ,dezurni dvaput vodio,ja dvaput stizao,i na kraju u 88' uklizam i napravim penal :(,hteo sam da izbacim loptu u korner,valjda sam zakasnio sa startom i ... U svakom slucaju cestiske na fer i korektnoj igri .