PDA

View Full Version : Problem sa History patchom



nemanja 1996
12-26-2010, 22:50
Ovako skinuo sam history patch i linkovi su uredu. Ali posto su u 7z formatu moram da koristim taj program. E sad ja sam njega skinuo ali samo radi 1 deo. Nijedan vise nece da se ekstraktuje. Samo prvi hoce. Ako neko ima predstavu u cemu je problem ako moze, da mi pomogne. Hvala unapred.

David_Luiz
12-26-2010, 23:45
Kao prvo : Nisi trebao da otvaras novu temu jer zato postoji tema Pomoc i Pitanja. A kao drugo izgleda da nisi dobro skinuo pokusaj ponovo da skines.

nemanja 1996
02-04-2011, 16:25
Pokusao sam ali opet nece.

ackomd
02-04-2011, 16:29
najbolje ti je da sačekaš do dvanaestog,tada će Shollym izbaciti svoju verziju patcha ;)