PDA

View Full Version : problemi s loptama



messi10
12-18-2010, 15:33
imam problem sa loptama na 6..

ako ih kativiram msm ak izaberem neku od lopti iz kitservera da igram snjom prijenego sto pocne tekma izbaci me iz igre..

ne pokazuje nikakav eror sam izbaci

David_Luiz
12-18-2010, 17:36
Sigurno ti je slaba graficka. Kolika ti je? Mozes preko 3d analyze da igras ako imas slabu graficku ali mnogo ti secka.

woolfRSN
12-21-2010, 20:28
trebas preko 3d analyze ali i trebas da stikliras dva polja koja imaju i sebi tnl i hwtn (tako nesto) i ja pokrecem preko toga ali pretoga moras da stisnes select pa original ikonicu pesa (default c/program files/konami/pes 6/ pes 6.exe ) i kad sve to uradis na kraju run

messi10
12-27-2010, 20:34
96 je graficka :D