PDA

View Full Version : Bedzevi



bacago
01-26-2006, 12:21
Istu poruku sam poslao i na iss, valjda ce neko znati odgovor.

Ima li neko predstavu kako da ubacim bedzeve klubova u 0_text?
Pokusavao sam sa GGS, ali dobijam katastrofu. Naime, svi bedzevi u okruzenju ubacenog se oboje istim bojama. Pretpostavljam da treba uraditi nesto sa paletama i velicinom, ali sta???

kantar
01-26-2006, 12:46
Isti problem sam imao kad sam ubacivao Bosansku zastavu
(umesto lLITVANIA) i Srpsku (umesto SCG).
Resio sam ga tako sto sam uzeo bedĂ…Âľ/zastavu bilo koju is tog fajla i nju obradio u Adobe photoshopu(izbrisao stari bedĂ…Âľ i ubacio novi).
i odjednom kad ubacim ,ostale zastave ostaju u boji i sve ok.
napomena: Naravno trebaš staviti coulors+8 bit kako treba.
I jođ sad nekad "za****" pa moram probati opet.

bacago
01-26-2006, 18:26
da.... to bi moglo dati rezultate, probacu 8)

darkado
01-26-2006, 18:50
pa jednostavno importuj sve u of

bacago
01-26-2006, 20:12
Eh, lako je importovati u option, ali necu... 8)

bacago
01-31-2006, 11:35
Isti problem sam imao kad sam ubacivao Bosansku zastavu
(umesto lLITVANIA) i Srpsku (umesto SCG).
Resio sam ga tako sto sam uzeo bedĂ…Âľ/zastavu bilo koju is tog fajla i nju obradio u Adobe photoshopu(izbrisao stari bedĂ…Âľ i ubacio novi).
i odjednom kad ubacim ,ostale zastave ostaju u boji i sve ok.
napomena: Naravno trebaš staviti coulors+8 bit kako treba.
I jođ sad nekad "za****" pa moram probati opet.
Eh, kita!
Ne pije vode ni to! Nista osmislicu vec nekako sta cu sa badgevima.

kantar
01-31-2006, 11:54
Ja sam ubacio u 2 o_text" zastavu Bosne ,grbove Hajduka,Dinama,Partozana i Zvezde.Jedino Partozanov+Zvezdin su malo čudnije boje tako da sam za njih 2e ubacio grbove u OF.Samo za Hajduk ne vredi u OF,zato sto smo stavili umesto Rosenborga(kod njega nemoze da se menja grb zato sto je orginal klub u igri)

bacago
01-31-2006, 12:05
Ma moraces mi objasniti princip kad budes mogao, definitivno. Probao sam sve moguce varijante, cak i da vratim isti - naravno prvo sam ga snimio pa onda ubacio, napravi *****e samo tako.
Ali nema veze, napisi tutorijal kad uspijes - prvo BP :wink: - pa cu da se zezam i sa tim malo
Inace sve mi ovo treba za flagpatch, sto je u stvari poboljsana verzija postojeceg flagpatcha.

bacago
02-04-2006, 23:26
Eto, izisao je BP. Cekam na tutorijal o ubacivanju bedzeva u igru :D

rodjo
03-08-2006, 16:15
Ni ja nikako nemogu da skontam to ubacivanje bedzeva u 0_text. Inace svi bedzevi imaju istu paletu boja, i kad ja ubacim moj bedz, onda se s**** ta paleta i ofarba sve ostale bedzeve. A nigde nisam nasao jos nikakav tutorijal na tu temu. Pomozite! :(

imported_econtrario
03-10-2006, 21:12
Kad napravis taj bedz klikni desnim misom i povuci na onaj sto hoces da zamijenis a ne lijevim kao obicno.Mislim da bi to trebalo dati neki rezultat.

bacago
03-11-2006, 01:54
Budi siguran u to!!!
Inace podatak sam i sam saznao tek nakon sto sam postavio isto pitanje na nekoliko foruma. Izvinjavam se sto ga nisam odmah postavio, ali eto i ja sam zaboravio na ovo. :wink:

rodjo
03-11-2006, 09:11
Hvala ljudi, samo jos to sam trebao.

imported_metallica2
03-12-2006, 13:40
e pa ja probao tako da preko ggs-a ubacim zastavu BIH umjesto clasic engleske.Prevuko fino desnim tasterom misa i zamjenio,ostale zastave se nisu *****ale,ali kada udjem u igru tamo i dalje stoji stara zastava.Sta nisam dobro uradio???Podesio sam opacity na 0

Veliki_Brat
03-12-2006, 18:08
zemo klasik engleska koristi i default englesku zastavu... zato ****ga to ako menjas moraces i defautl englesku zastavu da menjas...

imported_metallica2
03-12-2006, 20:37
Onda cu probati da ubacim umjesto letonije valjda ce tu moci!?

zlatni_lijljan
08-05-2006, 19:50
KAKO DA UBACIM ZASTAVU DA MI OSTANE U OF-u???