PDA

View Full Version : Ponovo techfit problem....



Grucho
11-17-2010, 09:02
Ovako , zeleo sam da ubacim u igru dres Zvezde koji sam napravio ali evo kako je to izgledalo u igri:

http://www.dodaj.rs/f/1t/11H/3REq7PYU/untitled.png


Ovako mi izgleda GGS:

http://www.dodaj.rs/f/1F/Bz/3hv4JsJf/untitled2.png


A ovako Ultimate Editor:

http://www.dodaj.rs/f/1d/MT/4EpNdEYk/untitled3.png


U cemu je problem??? Uradio sam Checksum utillity, ali isto je....

Pedja Delija
11-17-2010, 09:57
ovo je se i meni desavalo al sam bio uporan i nekolko puta ubacivao nesto cacko i posle mi htelo probaj taki i ti daj dres da cim kavav je u igri

Grucho
11-17-2010, 10:23
Sta si cackao????

Grucho
11-17-2010, 10:53
Provalio sam , meni igra kao da ne konstatuje GGS , vratio sam sve na normalno i sad mi je dres zvezde iz dlc-a? Jel zna neko kako se brise dlc?

Stević
11-17-2010, 13:33
ubaci taj dres umesto dlc-ovog. I stavi model dresa 41. trebalo bi da ti radi ;)

blacktiger88
11-17-2010, 16:25
Postoje dve opcije dresa
1.s sorcem
2.s dres i dres na slici
to treba da se obrat paznka////