PDA

View Full Version : pomoc u instalaciji pes 2011



bojanpfcar
11-13-2010, 20:44
Ljudi pomagajte, instalirao sam sve, krekovao i pri pokretanju kaze pes2011.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience... znam da trebam u device menager da nesto iskljucim ali ne mogu da se setim sta...
Hvala

sasa95
11-14-2010, 21:55
Pokreni pes iz CRACK-a...Ja sam imao isti problem,pa sam pokrenuo iz crack-a,i radio k'o sat...ajde javi mi jesi li uspeo da pokrene...

woolfRSN
11-15-2010, 19:07
ja imam problem... kada hocu da udjem u pes 11 onaj kruzic zeleni mi se vrti dole... ostavim ga pola sata tako i nista.. PoMoC ?!

Prince
11-15-2010, 19:38
Jel igras jsl patch?

HammerBG
11-16-2010, 16:41
E ljudi imam stvarno problem sa ovim jsl patchom,skinuo sam ga sa ovog sajta ali kad kliknem na ikonicu (JSL PACH 2011 v1.01.exe) on mi izbaci ono kao run i kad tu kliknem on mi izbaci :the setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program.Sta da radm???
PS.Imajte na umu da nisam neki strucnjk za kopijutere..

Prince
11-16-2010, 16:56
Probaj skinuti ponovo a ako ne uspe skini 1.0 verziju sa fixom

HammerBG
11-16-2010, 17:03
Mozes li da mi das link...

Prince
11-16-2010, 17:38
http://www.megaupload.com/?d=8VZNO62G

HammerBG
11-16-2010, 19:41
aaaaaaaaaaaaaa skinuo sam, instalirao i sad kad udjem okrece mi se onaj zelni krug...Da ne znas sta da radim,vec polako ali sigurno PI*DIM!!!!!!!!!

Prince
11-16-2010, 20:10
Jel mozes izbaciti sliku foldera u kojem ti je instaliran obican pes?

murphy
11-16-2010, 21:19
LJudi citajte malko.....kad ubacujete jsl patch radite sledece:
ako vam je pes instaliran u d particiju folder u koji vam je instaliran preimenujte u "pro evolution soccer 2011" onda pokrenite instalaciju JSL patcha i podesite ga tako da vam se instalira na d particiju ali pored ovog "pro evolution soccer 2011" foldera,znaci NE u njega NEGO PORED
Ja sam imao taj problem i sam ga resio tako,tako je najjednostavnije

mIrZa_95
11-17-2010, 13:26
Usao sam u instalaciju i sve bude uredu,dok nedodje do pola i onda mi izbaci eror!!pomoc potrebna hitno!!!!!

Brzi Gonzales
11-18-2010, 14:42
Imam problem kao i KOLEGA iznad...instalirao sam patch ali mi vrti onaj zeleni krug i nista?! Ima li ko resenje?

Prince
11-18-2010, 14:46
Ljudi patch morate instalirati u folder u kojem vam je instaliran obican pes

laganezze
11-19-2010, 00:26
Ma instalirao sam ga brate ali nece! Kad probam da igram igricu kaze mi pes 2011.exe has encountered a problem and need to close. Kad probam da igram JSL patch krene da ucitava i tu zabaguje, vrti se ono *****e zeleno u cosku! Ili sam ja lud, ili tu nesto nije u redu..

kocha86
11-23-2010, 14:09
Diskonektuj se i probaj offline da ga pokrenes.Kad instaliras sve te petcheve moci ces i konektovan da ga igras- bar je meni moglo.Ali ja imam drugi problem nevezan za instalaciju igre.Naime, igam pes sa svim patchevima vec mjesec, ali mi se juce pojavio neki bug,kad pokrenem pes jsl ili obican,ne ocita ga uopste,prijavi ga u processes ali u applications ne, u task manager-u!!Zna li iko u cemu je problem?Znam da pitanje nije vezano za ovu temu ali nisam znao gdje drugo da ga postavim.

bogdan pfc
11-28-2010, 17:12
Ljudi e sad slusajte: MOLIM NEKOG IZ SVEG SRCA DA JASNO NAPISE KAKO RESITI PROBLEM KADA SE PATCH INSTALIRA I KAD SE POKRENE SAMO VRTI ZELENI KRUZIC??
ZNACI MOLIM NEKOD DA STO PRE NAPISE KAKO DA RESIMO TAJ PROBLEM! HVALA UNAPRED!

izet fazlinovic
12-02-2010, 17:32
ljudi bolan pomagajte pes nisam igro 10 dana izludih,zna li iko da pomogne u vezi tog kruzica

JUG GROBARI
12-02-2010, 18:24
Ovako uradite kada instalirate JSL Patch (X je kod mene kao primer a vi odaberite koju god hocete particiju)
http://img221.imageshack.us/img221/2672/25002980.jpg (http://img221.imageshack.us/i/25002980.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

parcovboy
02-21-2011, 18:16
Decki molim pomoc..
Frend mi je posudio pes u 2 dvd-a...Cjeli sadžaj oba dvd-a sam kopirao na jednu mapu na desktop-u...
Sad kad otvorim mapu,imam 60 nekih .sfv file-ova...Sad dalje neznam sta trebam radit...
Isao sam preko Daemon Tools-a, ali mogu otvoriti samo jednu od tih file-ova,nemogu sve zajedno obiljeziti i otvoriti...
Pomoc??? plsss,hitno je

Posted By : DoN-ExtrA®

parcovboy
02-21-2011, 18:17
Ima li netko nekakvo rijesenje za moj problem ?

parcovboy
02-21-2011, 18:18
Molim Vas hitno mi je...

JUG GROBARI
02-21-2011, 18:21
Pa sta ti je problem??? Instaliras ga u neku particju D,C ili u koju vec hoces.
Neznam Sta. Nevidim nikakvi sliku niti malo jasnije objasnjenje sta je problem.

Dane Znik
02-21-2011, 18:23
uzmi ovako...a prvo fajl (broj 1) idi desni klik pa extract files i izaberi da extractuje na desktop...kad se extract zavrsi otvori taj fajl sto si dobio na desktopu preko deamon-tools-a... (treba da dobijes samo jedan fajl)... ;)

parcovboy
02-21-2011, 18:29
lol krivi post

parcovboy
02-21-2011, 18:38
http://img602.imageshack.us/img602/9049/59298919.png (http://img602.imageshack.us/i/59298919.png/)

Problem je sto nemogu sve oznaciti

JUG GROBARI
02-21-2011, 18:38
Ne krivim post ali kod mene nema slika pa sam zbog toga pitao to se desava svakome da nekad net ne ucita lepo sliku. Ucita je kasnije eto da znas samo. Dane bidnes obavesten.
Evo druga se vidi ali u prvom postu se ne vidi slika..
Moras da imas WinRar ili 7z Manager da bi moga da extractujes te fajlove.
I skini Relo**ed verziju ta GNS ti njesra zivo.

parcovboy
02-21-2011, 18:41
Ja sam na vise foruma sad,pa sad htjeo napisat na jedan drugi....
Jel imas sad neki prijedlog kako rjesit ovo?

parcovboy
02-21-2011, 18:43
Ti file-ovi se nemogu extractat...

Dane Znik
02-21-2011, 18:46
ja nevidim ovu sliku na postu 26... samo je crno...???

parcovboy
02-21-2011, 18:48
Meni je normalno prikazana...
http://img602.imageshack.us/img602/9049/59298919.png (http://img602.imageshack.us/i/59298919.png/)

parcovboy
02-21-2011, 18:49
Evo link slike http://img602.imageshack.us/i/59298919.png/

Dane Znik
02-21-2011, 19:04
e tak sad kd sam pokrenuo ovaj link mogu da vidim slike...jel si probao da pokrenes ovu poslednju ikonicu...

Barcelona
02-21-2011, 19:22
e moze li mi neko pomoci u cemu je problem kopiram neki file sa cd od pes11 i evo ssta pokazze http://img513.imageshack.us/i/dadadaa.png/

Nightshadow
02-21-2011, 23:38
Samo taj jedan i treba da otvoris.Ove ostale mozes da obrises.
Taj jedan treba da je .ISO fajl, oko 5-6GB, right?

Groksan
02-22-2011, 11:32
probaj da stisnes desnim na bilo koji fal pa odi na "open with"
tamo izaberi winrar ili sta vec imas za raspakivanje pa ga iz programa raspakuj. ako tako nece onda skines drugu narodnu verziju i instaliras si :)

Barcelona
02-22-2011, 20:09
treba li veca conff http://img510.imageshack.us/i/60507839.png/

kajafa
02-23-2011, 00:31
treba li veca conff http://img510.imageshack.us/i/60507839.png/

treba jaca konfa u to nema sumnje

Barcelona
02-24-2011, 17:02
kako da rijesim ovaj problem GPU http://img153.imageshack.us/i/24413925.png/

OriGinaL
02-24-2011, 18:50
Druze pa tebi graficka nije dobra. Vidis da stoji na unable

kajafa
02-24-2011, 18:57
po ovome treba da kupis novu grafu,moze da se nadje neka polovna 8600 u oglasima, mada realno ako hoces da sjaka u fulu trebao bi nov komp. ne znam za 2011 ali ja sam 2010 sljakao na tom procesoru, giga i po rama i 7600GT, doduse na medium detaljima i cini mi se 1280x1024, sto i nije, ako imas wide 22" monitor, neki dozivljaj, tako da stekaj kintu za novu masinu taman ces biti spreman za 2012 :)

Barcelona
02-24-2011, 19:07
PES 10 odlicno pičio na ovoj conf

OriGinaL
02-24-2011, 20:04
Pa pojacana je zahtevnost. :D
Jaca je grafika i to sve :D
Nego poslusaj Kajafu... Upravu je.. Stekaj pa onda cepaj 2012 :)

Jovan85
02-25-2011, 18:55
Ima li neko Select Sides Unlocker za JSL Patch 2011

Dane Znik
02-25-2011, 20:45
udji u kitserver (ili JSLserver) pa udji u config.txt i ispod svega kopiraj ovo:

[sides]
free.select = 1

GoseTHEKING7
03-08-2011, 22:36
Пробувам да ја имсталирам ПЕС 2011 и ми се појавува ова може некој да ми каже што е проблемот:
http://forum.kajgana.com/attachment.php?attachmentid=41154&d=1299608070

kajafa
03-09-2011, 17:47
дај слику можда ти неко каже