PDA

View Full Version : Da li moj komp podrzava pes 2011?



cikakuresrb
11-10-2010, 10:54
Neznam da li da skinem pes,mozda cu dzabe da ga skidam,ovako recite mi da li moj komp moze da podrzi pes.

Graficka: nvidia GeForce 6150SE 256mb
Procesor: AMD Sempron 2600+ 1.61 GHz
Ram memorija: DDR 512mb

mislim da je dovoljno

Prince
11-10-2010, 11:35
PES 2011 (Pro Evolution Soccer 2011) MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

OS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7
CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent
RAM: 1GB
HDD: 8GB free
MEDIA: 4x DVD-ROM Drive
VIDEO: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD/ATI Radeon x1300 video card)
SOUND: DirectX 9.0c compatible sound card

tesko da ces moci

cikakuresrb
11-10-2010, 11:50
PES 2011 (Pro Evolution Soccer 2011) MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

OS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7
CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent
RAM: 1GB
HDD: 8GB free
MEDIA: 4x DVD-ROM Drive
VIDEO: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD/ATI Radeon x1300 video card)
SOUND: DirectX 9.0c compatible sound card

tesko da ces moci

uf... pokusacu ipak...ubedilo me da pokusam ovo za graficku najmanje 128 mb...hvala

Mare_93
11-10-2010, 12:02
nemoj to 128 olako da shvatas,i ja sam imao graficku do skoro od 512 mb a bila je ****ina ziva,nije mogao pes 2010 da radi normalno na medium,dok drugar je imao 256 mb i njemu je leteo na high bez problema ,mislim da nece moci nikako da ti radi novi pes

fantaz
11-10-2010, 12:17
mislim da ce ici samo ce rezolucija biti na minimumu

Prince
11-10-2010, 12:22
i kvalitet na low ali kao sto rece Mare, nije sve u grafickoj

Watakushy
11-10-2010, 12:35
Probao sam na laptopu sa integrisanom grafickom karticom koja ima 64MB dodeljene video memorije- rezoluciju 1024x768, details naravno LOW, i radi bez problema. Mozes da probas, ali ti se sigurno nece svideti kako izgleda taman da pici bez seckanja...

Nightshadow
11-10-2010, 13:04
Treba ti min procesor 2.4GHz i RAM 1GB.
Nema teorije da ti radi.

stefan nemanja
11-18-2010, 21:20
Meni radi na procesoru 2.0 i ram 1 GB graficka je 8600 samo sam smanjio rezoluciju

sloboje
11-18-2010, 22:08
tesko da ce da radi, ako i uspe bice mucenje. treba minimum 1 GB DDR2 rama, procesor je manje bitan, ja igram na celeronu 1,8 GHz.
najvaznija je graficka kartica, mora da podrzava pixel shader 3.0 i da bude brza a to koliko graficka ima memorije nije toliko bitno. na nvidiji 7100 radi ocajno na low.

meni radi odlicno na ovome na medium: 1,5 GB DDR2 rama na 533 MHz, Nvidia 8400GS 256 MB, CPU Intel Celeron 430 1,8 GHz
da je nesto slabije nebi valjalo, cak i za low

P.S. moj drug ima masinu slicnu onoj iz MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS. ima sve isto, samo ima bolju graficku (gforce 7100 ), i secka mu i na low

djoni93
11-19-2010, 22:02
Da li ce raditi na high na grafickoj ati radeon hd9450 1gb ddr2

Горан
11-19-2010, 22:04
probaj pa ces najbolje znati sta te kosta da probas to je 25minuta..

milos007
11-19-2010, 22:54
Brate, PES ce da ti radi, ali ce da secka cak i na Low detaljima.

djoni93
11-20-2010, 16:21
probaj pa ces najbolje znati sta te kosta da probas to je 25minuta..

pitam zato sto treba da kupim komp sa tom grafickom,pa rekoh da pitam kako ce raditi ako neko moze da mi kaze.

murphy
11-20-2010, 18:29
Skini pes i kupi novi komp....ja na 4gb rama i 1gb graficke igram,pa opet nisam stavio na max details i najvecu rezoluciju....

zivinicanin
11-20-2010, 23:12
care nemozes sa ramom 512 isti slucaj kod mene pitaj
JUG GROBARI i VARVARI PODGORICA crko mi je 1GB rama i sad imam samo 512 i nemoze se igrat pes znaci dok ne uzmem veci ram
odnosno zahtjeva namanje memorije 1 GB RAMA

JUG GROBARI
11-20-2010, 23:38
Evo na cime ja igram na High
PROCESSOR-AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ x 2 (2.11Ghz)
RAM-1.0 GB
GRAFICKA-ATI Radeon HD 2600 PRO (PS3.0/VS3.0)
VRAM-512 MB
Secne na pocetku kada ide intro za stadione mozda na 1sekunde a i to je mnogo.

Milos Silbas
11-21-2010, 00:14
Ja igram na High sa konf:
Procesor-AMD Athlon 7450 Dual Core Processor 2.4 Ghz
Ram-2 gb
Graficka-Ati Radeon HD5670
VRAM-512 mb
Sve radi savrseno.

kwick1000
11-21-2010, 01:05
ja igram na low details i 800x600 rezoluciji
a konfa mi je
AMD Athlon 64 Dual Core 2.2 Ghz
2 gb RAM-a DDR-2
NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 (PS3.0/VS3.0)
VRAM 128 mb i usput integrisana mi je, ali ne kontam sta je bilo jer kad sam kupio komp graficka mi je bila 512 a sad se smanjila
ako neko zna mozda u cemu je problem

JUG GROBARI
11-21-2010, 01:08
Mozda si cackao nesto u biosu ili se zeznula nesto.

kwick1000
11-21-2010, 01:11
nez u biosu uglavnom ni ne diram nista. meni drug kaze da se najvjerovatnije ostetila pa radi sa manjom memorijom da ne bi crkla ili tako nesto. ali mi je bezveze nemam los komp a graficka me sa **** posteno

sloboje
11-21-2010, 05:01
ne moze to tako, kao da se osteti pa da smanji memoriju. da su ti osteceni neki memorijski blokovi u 99% slucajeva nebi radila uopste ili bi padao sistem. to je do podesavanja u biosu ili mozda neki prepravljeni drajver koji forsira manje memorije. bavim se servisom racunara vec 10 godina i iz iskustva bih rekao da proveris bios.

kwick1000
11-21-2010, 10:34
nez nisam ni ja siguran, probacu to da rijesim. Usput koristim Win7 i sto kazes kod padanja sistema nekad kada ga palim nece da direktno ukljuci sistem nego mi prvo stoji kod one slike koja pokazuje koja je maticna jedno 3 min i onda kao pokaze da trebam staviti Bootovani CD za podizanje sistema onda ga moram par puta restartovati i tek onda upali. Ni to nez sta mi je problem!!

Milos Silbas
11-21-2010, 13:13
Koristim XP. Zanima me kako da upalim i drugo jezgro na procesoru jer mi radi samo na jednom?

sloboje
11-21-2010, 15:37
nez nisam ni ja siguran, probacu to da rijesim. Usput koristim Win7 i sto kazes kod padanja sistema nekad kada ga palim nece da direktno ukljuci sistem nego mi prvo stoji kod one slike koja pokazuje koja je maticna jedno 3 min i onda kao pokaze da trebam staviti Bootovani CD za podizanje sistema onda ga moram par puta restartovati i tek onda upali. Ni to nez sta mi je problem!!

da li imas vezan neki uredjaj preko IDE kablova? proveri kako je povezano. plavi konektor ide u plocu, srednji sivi u slave uredjaj a krajnji crni na master

nero_wsc
11-30-2010, 20:59
Pazi, da ne bi ubuduce postavljao slična pitanja poseti sajt CAN YOU RUN IT :http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
Lepo tamo proveriš za skoro svaku igricu i miran si, čak i da ne poznaješ unutrašnjost svog računara ;)

Alan_Ford
12-06-2010, 17:27
Mene bas zanima dal mozes ti na tome pes 6 da pokrenes ?

evo moje konfiguracije :

Inter Quard 8mb 3.3 Ghz
Kingston Hyperx 8 GB DDR3
Ati radeon 6780 1,5 GB
Hard disk 2 TB
Monitor Samsung 25"

na ovom cu moci da picim jos 10 god :) ja ti predlazem da kupis neku polovnu graficku,jos da dodas i polovan 512 ram to ce te izaci oo 50-60 evra i moces da igras na minimum bez sjeckanja

murphy
12-06-2010, 21:37
Mene bas zanima dal mozes ti na tome pes 6 da pokrenes ?

evo moje konfiguracije :

Inter Quard 8mb 3.3 Ghz
Kingston Hyperx 8 GB DDR3
Ati radeon 6780 1,5 GB
Hard disk 2 TB
Monitor Samsung 25"

na ovom cu moci da picim jos 10 god :) ja ti predlazem da kupis neku polovnu graficku,jos da dodas i polovan 512 ram to ce te izaci oo 50-60 evra i moces da igras na minimum bez sjeckanja

I kolko si platio ovo?

ja igram 1280x720 rezolcuiju na high detalje,na laptopu,4 gb ram,2.2ghz,500hdd,1gb nvidia geforce g1 320m

Djani
12-20-2010, 11:49
Mene zanima da li je nekome Pes 11 radio na 1.66ghz , ram 1.5 G i graficka 256 radeon??? unapred hvala

Горан
12-20-2010, 12:39
Pazi, da ne bi ubuduce postavljao slična pitanja poseti sajt CAN YOU RUN IT :http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
Lepo tamo proveriš za skoro svaku igricu i miran si, čak i da ne poznaješ unutrašnjost svog računara ;)

imaju neke igrice koje can you run it pokazuje da nece raditi a rade :tt2:

Darcoolio
12-20-2010, 13:15
A što lepo ne "nabavite" pes i proverite da li će raditi?

Dane Znik
12-20-2010, 18:03
meni PES radi na 512 rama...kvalitet slike mi na high...i ne secka mi uopste...

Горан
12-20-2010, 21:39
meni PES radi na 512 rama...kvalitet slike mi na high...i ne secka mi uopste...

o tome upravo pricam samo izlazi ti ona dosadna plocica IGNORE :(
ja uzivam 1,5GB RAM na high picim fino mi je