PDA

View Full Version : Runtime error!



maremas
11-06-2010, 22:13
Javlja mi se ova greska kad startujem PES 2011! Zna li neko do cega je?

Горан
11-06-2010, 22:17
probaj da opet instaliras

maremas
11-06-2010, 22:36
Nije pomoglo :S

JUG GROBARI
11-06-2010, 22:48
Nasao sam na nesto u vezi problema ima dosta stranica.Evo sta sam ja nasao
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms235560%28VS.80%29.aspx
Ukucaj ovo u Google-u ime tvoje greske ako vec nisi >>> Microsoft Visual C++ Runtime Library R6034

maremas
11-06-2010, 23:03
Obrisao sam Microsoft Visual C++ 2008 x86 Redistributabl... i sad radi ;)

P.S.
Pitanje je sta mi sad vise ne radi posle ovog brisanja...

maremas
11-07-2010, 00:25
PU zabada i dalje!

FXGT
11-07-2010, 07:53
reinstaliraj sistem

maremas
11-07-2010, 09:45
Juce sam reinstalirao sistem, ovo mi se javilo par sati posle svega kad sam zavrsio...

Nightshadow
11-07-2010, 11:26
Reinstaliranje sistema nije resenje, svaki problem ima svoje resenje.
Instaliraj opet MS Visual C++ 2008 x86...

maremas
11-07-2010, 12:06
Reinstalirao i opet isto, pokusao sve i svasta i evo sad sam reinstalirao Win, jos samo PES da instaliram.

4evra
11-07-2010, 12:19
Ako imas nekih novijih igara,sa klasicnom instalacijom,instaliraj ih,sredice se i to.
Obarao si sistem,pa si sve pobrisao od onih sitnih dodataka koji se instaliraju vremenom,sa igricama.
Redistributabile i jeste garant ono sto pravi problem.

Nightshadow
11-07-2010, 16:55
Reinstalirao i opet isto, pokusao sve i svasta i evo sad sam reinstalirao Win, jos samo PES da instaliram.

I je l' radi sad ?

maremas
11-07-2010, 17:08
Da.

FXGT
11-07-2010, 20:07
eto vis da sam u pravu :D