PDA

View Full Version : Problem sa PrintScreen-om tj screen-shotovima



Sammael
11-06-2010, 02:02
Cao ljudi,

Ne bih ovo ni primetio da nisam u poslednje vreme pikao dosta BaL-a pa hteo da se pohvalim kako mi dobro ide prva sezona :D Uglavnom, u svemu ostalom printscreen radi ali kada pokusam u PES-u izadje mi samo crn ekran u paintu kada paste-ujem. U svim ranijim PES-ovima ovo nije bio problem, ne kapiram sta se sada desava?! Ako neko ima jos neki savet kako da screenshotujem neke stvari, kul.. vec sam propustio zbog ovoga neke vazne screenove za BAL.. :/

Stevan
11-06-2010, 02:07
i kod mene je isti slucaj,ima win7 32,ako ne nadjes resenje slikaj sa frapsom ili nekim drugim programom

Nightshadow
11-07-2010, 11:30
Nece da radi SS ni kod mene, verovatno je kod svih tako.
Ne znam, verovatno prevelika slika, pa ne moze.