PDA

View Full Version : kitserver



DexterBgd
11-05-2010, 23:32
Imam problem kada udjem u "Manager" i na svim slikama pise ono "PES 2011 i ATTACH"

Kod mene nije tako... Ja sam istalirao tamo gde je i PES i nece... Il sam nesto lose ist il...

http://img713.imageshack.us/img713/7168/51758249.jpg

JUG GROBARI
11-05-2010, 23:37
E ubaci kitserver folder u folder gde je instaliran pes

DexterBgd
11-05-2010, 23:44
Nece isto ... Kada sve raspakujem izfoldera i kopiram samo gde sam istalirao izadje "Dirt i Skype" ... Nema ono PES 3020 DA izaberem i atach

JUG GROBARI
11-05-2010, 23:47
Sta si raspakovao?Ceo Folder nista ne raspakuje iz foldera.El si tako uradio?

DexterBgd
11-05-2010, 23:49
Ma ja sam usao u kitserver i sve ono kopirao tamo gde sam instalirao Pes... tAMO GDE JE ONO IMG. SETINGS ....A posle sam opet instalirao tu gde sam instalirao PES i nece...

JUG GROBARI
11-05-2010, 23:52
Ne kopiras nista iz foldera nego ceo folder kopiras u pes.

DexterBgd
11-05-2010, 23:57
Kako mislis da kopiram u PES? Ja kopiram ceo folder i kopiram na ikonicu PESA tamo gde sam instalirao i nece... Mozes da slikas i oznacis gde da sacuvam

JUG GROBARI
11-05-2010, 23:59
Ma ne kopiras nista na ikonicu pes-a kopiras u folder gde je pes instaliran.Jel znas ti uopste za sta sluzi kitserver?

DexterBgd
11-06-2010, 00:01
Ma taj kitserver mi treba da ubacim pesme .... Kopirao sam gde je pes istaliran i udjem u manager i nece isto ono...

JUG GROBARI
11-06-2010, 00:04
Sta si kopirao gde je pes instaliran?Slikaj i postavi je ovde da vidim.

DexterBgd
11-06-2010, 00:09
http://www.dodaj.rs/f/2O/Is/2r9RRgPP/ss.jpg

JUG GROBARI
11-06-2010, 00:12
Ovo checksum,kload,config,speeder i ostalo nisi trebao tu da kopiras mozda je do toga nisi ga pravilno ubacio pa zbog toga nece.

PE+)A
11-06-2010, 00:54
http://www.dodaj.rs/f/2O/Is/2r9RRgPP/ss.jpg

probaj da kopiras samo folder "kitserver", bez ovoga "Kitserver2011"

DexterBgd
11-06-2010, 12:25
Ne radi :S

giga95
11-06-2010, 12:42
Mora da radi ovo sto je PE+)A rekao. Al aj ovako, izbrisi to sve sto si nabacao u PES folder i instaliraj ponovo kitserver na desktop. Kad dobijes na desktopu folder kitserver2011 udji u njega i vidices drugi folder koji se zove kitserver i onda njega kopiras u pes folder i to je to. Ides na Attach i gotovo.

DexterBgd
11-06-2010, 22:14
Evo skinuo sam novi kitserver i radi.. Ali imam problem sada kada pritisnem atach ja moram da imam "trace ,docs , i example" Ja imam samo example.. .Zna neko sta je to? Drug mi je rekao da moram to da uradim ... A ka nemam trace