PDA

View Full Version : Kako da izvrsim zamjenu



sila
11-04-2010, 21:51
Glupo pitanje ali ne mogu nikako da nadjem gdje da zamjenim igraca

JUG GROBARI
11-04-2010, 21:56
haha pa ides u formacije enter na igraca pa nadjes koga hoces da zamenis to je ono sa strane i opet enter na igraca koga hoces da ubacis

pessensei
11-04-2010, 22:30
Ne postoje glupa pitanja samo glupi odgovori. Kliknes na igraca koga oces da zamenis pa onda pomeras strelicu do igraca koga hoces da ubacis i onda kliknes na istog.

sila
11-04-2010, 23:24
nasao sam , hvala