PDA

View Full Version : L1;l2;;;r1;r2



Milosgak
10-31-2010, 07:55
Pozdrav narode :)
Vidim da u tutorijalima za slobodne udarce ima L1;L2;R1;R2
ali meni u settingsu nema nigde L1;L2;R1;R2, ima samo
RT;RB;LT;LB i sta mi je sada od toga L1;L2;R1;R2,

to mi nije jasno jos od PES 2008

giga95
10-31-2010, 08:17
RB=:1r1:
RT=:1r2:
LB=:1l1:
LT=:1l2:

Milosgak
10-31-2010, 08:21
hvala kralju :)