PDA

View Full Version : Kako da prebacim 1 tim?



canon13
10-30-2010, 02:54
Interesuje me kako da prebacim editovan tim koji smo drug i ja editovali kod mene na kompu, znaci izmenili smo sve, ime, dresove, igrace, itd itd... Izmenili smo PES team koji je stavljen u 2. bundes ligi po 0.3 patchu... pes editovom... Sad me zanima kako da samo taj tim prebacim kod njega u komp?

JUG GROBARI
10-30-2010, 09:06
Samo prebacis EDIT i OPTION fajlove iz tvog kompa ko njega.Ali on ce da ima onda da ima sve podatke kao i sto si ti imao sve sto si ti editovao imace i on.

canon13
10-30-2010, 15:03
Samo prebacis EDIT i OPTION fajlove iz tvog kompa ko njega.Ali on ce da ima onda da ima sve podatke kao i sto si ti imao sve sto si ti editovao imace i on.


Kapirao sam da je tako... Ali hvala puno na odgovoru. Jedan od retkih koji odgovara a nije mod..