PDA

View Full Version : Mala pomoc oko stadion



vertel-nekeer
10-27-2010, 17:17
Evo ovako, prvo da se zahvalim unapred na vasoj pomoci.

Imam pes 2011 instaliran sa pesEdit 0.3v, i sada nasao sam ovde negde video tutorijal kako se ubacuje stadion preko ASF-a, ali ja kada to uradim i sve lepo snjimim dt07.img ali kada udjem u igricu jednostavno nema tog stadiona, tj ni marakane, ni jna, ni bombonjere. Uspeo sam da importujem neke stadione preko igrice Edit>Stadion>Import, i to ono kada kopiram stadione u save u my doc.

Unapred Zahvalan na pomoci

Grucho
10-27-2010, 18:21
da li si pocinjao igricu ili si samo pregledao stadione?

vertel-nekeer
10-27-2010, 18:57
pa kada sam importovao folder sa jna, pa folder sa marakanom, etc.. usao sam u igru, Exibition > i kada odem da biram stadion jednostavno ih nema :). Ja neznam dali sam ja nesto pogresno uradio, otvorim u ASF dt07.img importujem folder, sacuvam dt07.img i pokrenem igru.

JUG GROBARI
10-27-2010, 20:07
Pa kolko ja znam JNA menja Konami Stadion.Ja sam kod mene ubacio JNA ali je sve crno sem trave.

vertel-nekeer
10-27-2010, 20:29
Evo upravo sam probao, odigrao na stadionu konami, i dalje nije jna, da li je moguce ubacti te fajlove preko graphic game studio a ne preko ASF-a?

Grucho
10-27-2010, 20:30
da...moras da uzmes KONAMIJEV stadion i probaj onda....

JUG GROBARI
10-27-2010, 20:32
Evo upravo sam probao, odigrao na stadionu konami, i dalje nije jna, da li je moguce ubacti te fajlove preko graphic game studio a ne preko ASF-a?
Moguce je ubaciti stadione preko GGS-a.Ali po meni to je isto sve samo sto se sa AFS-om radi drugacije i ako ima vise opcija.

vertel-nekeer
10-27-2010, 21:00
ok probacu da ubacim preko GGS-a, napisacu rezultat :)

**** EDIT *****


Probao preko GGS-a rezultat isti -.-, probao reinstalaciju pes-a, probao bez patcha,, i dalje isto -.-

JUG GROBARI
10-27-2010, 22:00
Ok.Mozda ako igrica ne moze da ih ocita ili nesto drugo ako nije u redu nzm stvarno.

vertel-nekeer
10-27-2010, 22:02
na primer, u asf-u u log prozoru ja vidim da su ti fajlovi importovani, ali jednostavno nista, e sada, jedini stadioni koje sam uspeo da importujem, jesu oni koje sam kopirao u Save folder, pa u igrici importovao u editoru? Da li neko ima link nekih stadiona koje se na taj nacin ubacuju u pes?

JUG GROBARI
10-27-2010, 22:05
Pa to jedino stadion koji su napravljeni u igrici u stadium editor.To je samo save fajl.Ovi sto ubacuje preko AFS-a ili GGS-a su radjeni preko 3d max-a ili ostalih
3d programa,ne razumem se bas u pravljenje stadiona.

vertel-nekeer
10-27-2010, 22:07
:). Znaci ostajem bez Marakane, Jna, i bombonjere :P.


Hvala na brzom odgovoru :).

JUG GROBARI
10-27-2010, 22:10
Jbg,ostao sam i ja kod mene je sve crno.