PDA

View Full Version : PES 2011 Official Patch problem...



ivak87
10-26-2010, 12:58
Pozdrav svima!

Ne znam da li se ikome desavalo, ali meni evo drugi put vec. Imam original, instaliram ga sve po default-u (od juce imam win7), igra se startuje, skinem patch v1.01 i kad pokrenem instalaciju izbaci mi ovaj error.

Kontam, mozda je do Win7, ali pre nekoliko dana na nekom drugom kompu sam instalirao na WinXP x64 i isti problem mi je izbacivao... Da li moguce da KONAMI nije izbacio kompatibilne verzije patcha???

dj90
10-26-2010, 13:10
Skini novi vindovs instaler pa probaj onda da insaliraš peč

ivak87
10-26-2010, 15:21
Skini novi vindovs instaler pa probaj onda da insaliraš peč

Skinuo sam ga odmah, ne mogu da ga instaliram zato sto ga Win7 vec poseduje.

mickotomic
10-26-2010, 21:06
Moras patch da stavis u folder C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011

Ae proaj pa mi javi jel radi!! :)

Stefan_91
10-29-2010, 12:20
I ja imam isti problem, a imam win xp. Sad cu da probam da reinstal igru pa cu da vidim...

Nightshadow
10-29-2010, 12:36
Imao sam i ja isti problem, ali jednostavno instaliraj patch iz igrice..

operativac
10-29-2010, 12:42
Imao sam i ja isti problem, ali jednostavno instaliraj patch iz igrice..

ne, imao sam taj problem sa ortakom na win7
uninstaliraj pes,
instaliraj ga ponovo, pokreni patch i cekaj jedno 10min kada nestane prozor sa patchom i
NE POKRECI PONOVO PATCH, samo sacekaj
i normalno, pokreci ga kao admin

Aladdin986
11-24-2010, 02:13
Pokusaj da ne krekujes igricu - nego sto instaliras igru , instaliraj i patch

Stiflerk0
11-25-2010, 15:29
ee nisam citao ostale postove pa izvinite ako se ponavljam..ovako skinuo sam i instalirao pach, medjutim kad pokusam da pokrenem igricu pocne i onda krene kao da ucitava (onaj zeleni kruzic u cosku) i tako pola sata i nista..a kad probam da pokrenem obican bez pacha izbacuje error! o cemu se radi?? hvala unapred..

MiksaT
11-27-2010, 19:43
Imam isti problem kao onaj u 1.postu.
Sve sam pokusao,ali nece.

giga95
11-27-2010, 23:00
Pokusajte skinuti drugu verziju patcha.

Stevan
11-28-2010, 00:49
u temi za 1.02 patch imate 2 verzije tog patcha ,ako nece jedna radice druga

Djole Rossoneri
11-28-2010, 01:54
u temi za 1.02 patch imate 2 verzije tog patcha ,ako nece jedna radice druga

Jeste, u pravu si i meni je to izbacivalo, takodje na Win 7 ali onda je drugi hteo! E, sad pronadji koji od ta dva ce ti raditi..