PDA

View Full Version : Srbija Menu by milan84



bokid95
10-25-2010, 21:59
Slika 1 - http://img535.imageshack.us/i/50838826.jpg/
Slika 2 - http://img541.imageshack.us/i/21289352.jpg/

Link 1 (http://hotfile.com/dl/76513907/955eb24/srbija_menu_milan84.rar.html)
Link 2 (http://uploading.com/files/ff821162/srbija_menu_milan84.rar/)

LORD
10-30-2010, 14:42
Skinuo sam ovaj Srbija menu,kako da ga namestim,de treba da ga ubacim.

bokid95
10-30-2010, 17:04
Skinuo sam ovaj Srbija menu,kako da ga namestim,de treba da ga ubacim.

To stavi u dt06 :)

LORD
10-30-2010, 17:33
Jel mi treba neki program da bi to namestio?

bokid95
10-30-2010, 23:05
Jel mi treba neki program da bi to namestio?

Treba ti AFS Explorer ili Game Graphic Studio...