PDA

View Full Version : Problem u toku igre



dzavi
10-23-2010, 20:35
Imam problem da mi se slika u toku igre zamrzne na nekih 15-20 sekundi i onda se refreshuje ali je sve ubrzano,don ne izadje lopta iz igre ili ne stisnem start.To mi se desi u toku tekme min. 2 puta.Imam dobru konfiguraciju i graficku,updejtovao sam drivere.Kada smanjim rezoluciju isto se desava tako da nije do toga.Da li neko ima slican problem i kako da ga resim?

GrobarSrbija
10-23-2010, 20:48
Mislim da je ovo standardni PES problem posto se meni isti javljao u desetci a komp mi je recimo u najj 3000 u Srbiji ako neko zna nek naze i mene zanima

bokid95
10-23-2010, 22:34
takodje meni se ovo desavalo ali na PES 10.. sada na PES 11 nije mi se desilo do sada.. mislim da je do igru - da je tako napravena... :/

dzavi
10-24-2010, 12:32
Pa ako se to desava na nekim racunarima a na nekim ne , sa istom instalacijom , verovatno problem moze da se otkloni.Samo je pitanje kako?Jer kod mog druga ista instalacija radi full!

4evra
10-24-2010, 12:52
U podesavanjima pesa ukljuci(cekiraj) opciju "Enable frame skipping"

dzavi
10-24-2010, 13:03
Vec jesam.To mi je bilo ukljuceno od starta!

4evra
10-24-2010, 13:13
daj screen podesavanja u setiingsu

dzavi
10-24-2010, 13:35
Ovo su mi podesavanja.

http://img696.imageshack.us/f/dwm2010102414225197.jpg/

4evra
10-24-2010, 13:43
http://img696.imageshack.us/f/dwm2010102414225197.jpg/
Ovo su mi podesavanja.

ae stavi window mode i probaj?Ako vec nisi?

i daj mi iz dxdiaga screen od display kartice (start>run>dxdiag)

dzavi
10-24-2010, 15:04
http://img181.imageshack.us/img181/4193/dwm2010102415532635.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/8162/dwm2010102415532775.jpg

4evra
10-24-2010, 15:10
kontao sam da su ti mozda grafa driveri zastarjeli,al' nista.
Cudno skroz.
Jedino mi na pamet pada da ti sam windows uzrokuje ove probleme.
ima jos slucajeva ovde kad je sedmica uzrokovala nemogucnost uopste igranja igre,a ne samo povremene trzaje.

Ovako,ono sto bi ti sigurno resilo problem jeste da uradis dual boot,i da stavis XP SP3 pored sedmice.
Sad,to sve zavisi kakvo ti je znanje sto se tice instalacije sistema,kao i da li ti je tolika volja da igras pes da bi instalirao i XP samo zbog toga.

dzavi
10-24-2010, 15:13
ad da stavljam i Xp, imam mali hard.To mi je problem na ovom racunaru.Mada bi mogao da nadjem 2-3 Gb za ako hocu ceo ugodjaj :) . Mada prvo cu se potruditi ako je moguce da resim ovaj problem na neki drugi nacin

4evra
10-24-2010, 15:52
probaj sa compactability mode da vidis