PDA

View Full Version : Lopte



pippo9
10-16-2010, 12:01
Kako se ubacuju lopte na full verziju? Jer kopiranjem fajlova, u kitserver, ništa se ne dešava, kako onda?

bokid95
10-16-2010, 12:16
el ti znas de da ubacis lopte? de si ih ubacio?

pippo9
10-16-2010, 12:42
Ne znam. Kao u kitserver ima neko objašnjenje, da se rename-uju, al' to ne shvatam baš najbolje, a samim kopiranjem u kitserver, isto ništa se ne dešava.

bokid95
10-16-2010, 12:46
ma ne radi se to tako :) daj link da izvadim to da vidim pa recicu ti de da ubacis. A koju verziju kitservera imas?

pippo9
10-16-2010, 14:22
http://www.pes-serbia.com/threads/15709-V.2-PES-2011-balls-pack-by-Milan84

Ove prve lopte, http://www.multiupload.com/WDDCMNVXU8

bokid95
10-16-2010, 14:33
tebi treba najnoviji kitserver. evo ti link http://hotfile.com/dl/75524721/bf02b5f/Kitserver_10.0.2_by_juce__Robbie(www.pespatchs.com ).rar.html downloadiraj ga pa paste ga u PES 2011 folder. onda otvori kitserver folder idi manage i idi na attach. e onda ako oces da dodajes ides u img na pr. dt0b, dt0f i dt06 to zavisi u kojim folderima su lopte (a to su tvoji foldera znaci tamo treba da ubacis) i onda ides copy lopte i paste u tim folderima. to je to. pisi ako imas problema :)

pippo9
10-16-2010, 15:08
Imam pes edit patch 0.2, s tim i njihov kitserver. Probao sam da kopiram faljove u pravim folderima, al i dalje isto. imam samo 22 lopte, a ne 28, i nisu lopte sa tog spiska koje sam skinuo, ima li pomoći? :)

bokid95
10-16-2010, 15:18
evo brate probaj preko ovog programa http://uploading.com/files/get/8e523614/ zove se Ball Changer :)

pippo9
10-16-2010, 15:30
Ovde mi traži fajl unnamed_1964? ja taj fajl nemam nigde u kitserveru.. Hvala u svakom slučaju ;)

bokid95
10-16-2010, 15:55
ali u kom folderu brate neli ih ima dt04, dt05, dt0e itd... u kom foderu ti trazi da stavis te fajlove? :)

pippo9
10-16-2010, 18:22
ja tražim prvo fajl da aplodujem te lopte? taj fajl koji on traži, i tražio sam ga u svaki folder, nema ga.

bokid95
10-16-2010, 18:42
ma ne trazi se tako prvo vidis folder de treba da stavis te fajlove pa onda stavljas i nemora da ih ima vec :)