PDA

View Full Version : PES 2011 na windows 7 ?



Chelsea
10-14-2010, 20:27
Jel imao neko problema sa pes 2011 na win7?? Na XP mi je radio perfektno, nakon instalacije win7 poceo je malo da secka, i jako me nervira, imam jak komp i konfiguracija nije problem, skinuo sam najnoviji driver za graficku, zna li neko o cemu se radi??

_ILKE_
10-14-2010, 20:36
Jel imao neko problema sa pes 2011 na win7?? Na XP mi je radio perfektno, nakon instalacije win7 poceo je malo da secka, i jako me nervira, imam jak komp i konfiguracija nije problem, skinuo sam najnovije driver za graficku, zna li neko o cemu se radi??

Imam isti problem sa seckanjem ali na XP...Znaci sve mi je radilo lepo do juce,i od tada mi secka pomalo.Skenirao sam komp sa Komodom i nista nije naso,do sada sam igrao na high rezolucija 800x600.Ne znam u cemu je problem..

FXGT
10-14-2010, 20:37
meni je od 1 dana na W7 i radi perfekt

milisav
10-14-2010, 21:33
pa u sedmici imas vise procesa ,vise servisa i potrebe ram-a su vece. na 2ghz sa 3gb rama i grafickom od 256 ne ocekuj da ti dobro radi,bar nije htelo kod mog ortaka...
Ja imam 4gb rama 2.8ghz gt9600 1gb grafika i extra radi na 7,sve high max rez. ako ti ne smeta ti smanji rez i stavi na medium,low...

Chelsea
10-14-2010, 21:42
pa u sedmici imas vise procesa ,vise servisa i potrebe ram-a su vece. na 2ghz sa 3gb rama i grafickom od 256 ne ocekuj da ti dobro radi,bar nije htelo kod mog ortaka...
Ja imam 4gb rama 2.8ghz gt9600 1gb grafika i extra radi na 7,sve high max rez. ako ti ne smeta ti smanji rez i stavi na medium,low...

Skoro smo isti, samo ja imam 3GB Rama, ostalo je isto, i meni secka, ne razumem u cemu je problem. :(

dravenSt0rM
10-14-2010, 21:43
meni lepo radi na win 7 x64

milisav
10-15-2010, 15:26
celzi jesi probao neke druge novije igre da pokrenes ,kako one rade? sad ne mogu da lupam napamet,stavi tacnu config ako imas i proveri fps u igri (pomocu fraps-a) pa postavi,bolje nego da nagadjamo... :)

Salihovic15
10-15-2010, 17:13
ja imam WIN7 od kada sam uzeo ovu centralnu a konfa je

Intel Core 2 Duo E7500 2,93 Ghz
2 Gb Ram DDR2 Kingston 800 Mhz
1 GB Nvidia GT 220
300 HDD

pes igram na high detalji,rez...

P.S

jeli po vama bolji Win XP ili Win7, naravno za igrica ?

FXGT
10-15-2010, 18:07
W7 je zakon i lep radi i na 2GB ram
mogu reci da je meni moj XP vise trosio ram-a od W7
kazem uvek turite sva najnovije pa se ondak zalite ako ni tad ne valja

milisav
10-15-2010, 19:02
posle tek instaliranog win7 i xp-a ne moguce je da xp trosi vise rama...jedino ako si tokom vremena nabacio hrpu nekih programa na xp pa ga poredis sa tek instaliranom sedmicom... pa za igrice ti je bolji onaj na kome moze bolje da radi... posto ti imas 1gb graficku i 3ghz procesor ne znam koji ce ti **** xp,realno sedmica je prakticnija kada se uhodas sa njom :) ne znam da li me je neko pogresno razumeo za pes i win 7 ,dovoljno je 2gb rama ,vise vam je do pocesora(2ghz+) i graficke(512mb i vise) xD

lekaa
10-15-2010, 19:55
Meni radi na 7 ultimate normalno :)

FXGT
10-15-2010, 20:05
aj nek pisu samo oni kojima ne radi manje ih je ;)

darko992
10-15-2010, 20:58
meni je od 1 dana na W7 i radi perfekt

meni takodje od prvog dana radi na win 7 bez problema

bokid95
10-15-2010, 21:21
Meni radi dobro.. probaj namesto "High" stavi "Medium" ili "Low" u settings.. mozda je to :).. GL.

bokid95
10-15-2010, 22:43
Brate kako oces isto je.. ali ipak igraj na Win7 zato sto je nov i lepsiji od XP :) - Savrsen PC + Win7 + PES 11 = Zakon ! ... haha :)

Chelsea
10-15-2010, 23:08
Ovako:
AMD X2 Dual Core 5000+ overklokovan 2.8GHz
Nvidia Geforce 9600GT 512mb
4Gb ram (3.25 usable)
na xp je radio extra, a na win7 poceo da secka, imam najnovije driver-e za graficku.

PS: Neverujem da sam resio ovaj iritirajuci problem!! Resenje, barem za moj komp:D: udjete u nvidia control panel/adjust image settings with preview/use my preference emphasizing, pa podesite na balance/apply.
:krsti:krsti

mali_djogani
10-16-2010, 14:21
I ja imam isti problem. I kod mene je na XP islo kao metak (na puno slabijem PC-u), a sada na Sedmici (na puno boljem PC-u) ide lijepo ali ponekad sjecka. Ima li pametnih i kvalitetnih rjesenja?

Kolak
10-18-2010, 15:12
Win Xp трошио више рама него Win 7.. свашта..
Имам оба система на компу са тим што игрице играм на Xp-у јер осетно раде боље (са доста више FPS-а у свакој) и свако ко каже другачије = млати (наравно ко има неку звер од компа не осети толико разлику).. Док Седмицу користим за неке апликације.. и остале ствари пошто је стабилнија..

FXGT
10-18-2010, 16:51
Ja lepo kazem da mi na W7 sve poletelo
XP mi je trosio vise rama verovao ti ili ne ;)
ali zato sto mi je XP licio na W7
tj tu je bio side bar pa su ti gadgeti dosta vukli dok recimo na W7 ti isti gadgeti ne vuku toliko rama
zasto je to tako ko ce ga znati :D
Meni je bitno da je moja W7 perfektna
I da pes sljaka savrseno

dj90
10-18-2010, 18:04
Ja mislim da ovo ne bi trebalo u početnička pitanja.

Inače meni radi ekstra na WIN7 x64

Chelsea
10-18-2010, 18:25
Ja mislim da ovo ne bi trebalo u početnička pitanja.

Inače meni radi ekstra na WIN7 x64

Evo ja sam upravo instalirao WIN7 x64, nadam se da ce i meni, ko tebi. :)

kwick1000
10-18-2010, 18:29
ma joj WIN7 je extra i ne kontam vas ako imate 7 morate da znate da vam ona uzima vise RAM-a neko WIN XP, sto znaci morate igrati na manjoj rezoluciji. pozz

Chelsea
10-18-2010, 20:39
ma joj WIN7 je extra i ne kontam vas ako imate 7 morate da znate da vam ona uzima vise RAM-a neko WIN XP, sto znaci morate igrati na manjoj rezoluciji. pozz

Koliko Ram-a imas?

Djole Rossoneri
10-19-2010, 07:59
Samo da dodam da i meni na Win 7 radi sasvim u redu.

mali_djogani
10-19-2010, 17:34
I meni ide sve kako treba od kada sam u settings ukljucio VSync.


Moja konfiguracija je
Dual Core 2.1 ghz
4 gb rama
1 gb graficka (nvidia)
i windows 7 home premium OS...

I od kada sam ukljucio VSync ide sve kako treba (hvala Bogu) :)

Chelsea
10-20-2010, 14:46
AMD X2 Dual Core 5000+ overklokovan 2.8GHz
Nvidia Geforce 9600GT 512mb
4Gb ram (3.25 usable)
160gb hdd

Ovako, instalirao sam najnovije driver-e za graficku, maticnu, odradio sam update Bios-a, isprobao starije driver-e za graficku i nista, uvek isto, ne znam u cemu je roblem!? Oko neko imas jos nesto sto nisam probao nek javi!:/

Dule 93
10-20-2010, 15:17
Meni na win7 radi odlicno cak bolje i od desetke iako imam slab komp.
Ali ortaku na sedmici sve lepo krene dodje do onog press any button i zabaguje kad krene da se vrti onaj zeleni krug....Ako neko zna kako da resi to??Koliko mi je rekao nije do kreka posto ostalima koji su instalirali sa istog tog cd-a radi odlicno...

_ILKE_
10-20-2010, 15:48
Meni na win7 radi odlicno cak bolje i od desetke iako imam slab komp.
Ali ortaku na sedmici sve lepo krene dodje do onog press any button i zabaguje kad krene da se vrti onaj zeleni krug....Ako neko zna kako da resi to??Koliko mi je rekao nije do kreka posto ostalima koji su instalirali sa istog tog cd-a radi odlicno...

Nek ugasi internet..100 puta je receno

Kolak
10-21-2010, 01:16
Ма џаба.. треба да се прочитају претходне странице неких постова.. :) Што би и читали кад сви могу да дођу на задњу страну и постављају изнова и изнова иста питања..

izida
10-25-2010, 10:46
Evo i ja da javim da imam veliki problem na 7 sa seckanjem Pes-a,a masina je vise nego dobra,asus ati 5770,4gb 1600Mhz i amd pheonom X2 555 sa otkljucanim svim jezgrima,i opet secka,dok sve druge igrice rade na full Pes uporno secka,pokusavao sam sa stikliranjem vsync ali to nije pomoglo...

FXGT
10-25-2010, 15:27
jesi stvaio najnovije drajvere i dx ???

izida
10-25-2010, 17:47
driveri su svi poslednji a sto se tice dx i to je valjda najnovije,ustvari moja kartica je dx11 a nisam nasao gde da skinem taj dx 11,inace 7 je odradila sve update-e...
edit; skinuo sam neki programcic sa Microsoft-ovog sajta koji proverava dx i imam zadnji tako da on nije problem.

FXGT
10-25-2010, 18:46
e neznam sta te xzeza pa na toj konfi mora da radi na 1920*1080 high da leti ;)

izida
10-25-2010, 20:11
Ni meni nije jasno zasto se ovo desava, trenutno igram Assassin Cread II sve namesteno na full i sve leti,dok Pes nece pa nece...

jeery
10-26-2010, 12:06
I ja imam isti problem. I kod mene je na XP islo kao metak (na puno slabijem PC-u), a sada na Sedmici (na puno boljem PC-u) ide lijepo ali ponekad sjecka. Ima li pametnih i kvalitetnih rjesenja?
desava se meni ponekad da zasecka na win7, ali ja sam kriv zbog toga. u pozadini uvek imam bar 5-6 programa, radio uvek ukljucen i google chrome... bez igre mi ode preko 50% memorije(2gb rama imam) i tako... inace, 98% igranja mi perfektno odradi...

milner
10-26-2010, 20:11
meni na win7 radi bez problema.... dok na xp, instalacija nece ni da krene...:)

SAVSKA
10-26-2010, 20:24
Imam windows 7,pes mi radi bez problema.

komi_se_kleo
10-28-2010, 21:24
Imam GTS 250 od 1 gb, 2 gb rama i procesor sa 4 jezgra, da li bi trebalo "savrseno" da sljaka 11-tica na ovome???

macaksn
10-31-2010, 11:25
imam jedno pitanje istalirao sam win7 e sad ubacio sam neke programe ali ne swe, i sad pokrenu sam pes11 kad sam zawrsio raspakiwanje na kraju mi jawi da ga narezem, zasto?
A dok sam imao winXP normalna istalacije je bila.
Dali znate ako je do nekog programa koji treba da se istalira jawi te mi HITNO!!!!!!!!!!!

avgust
10-31-2010, 12:00
driveri su svi poslednji a sto se tice dx i to je valjda najnovije,ustvari moja kartica je dx11 a nisam nasao gde da skinem taj dx 11,inace 7 je odradila sve update-e...
edit; skinuo sam neki programcic sa Microsoft-ovog sajta koji proverava dx i imam zadnji tako da on nije problem.

Nema veze to što ti je kartica kompatibilna sa DirectX 11 kada još uvek (koliko je meni poznato) ne postoje igre koje rade pod njim.

Dakle, moraš da instaliraš Dx9 (koji dolazi uz PES, bar tako mislim) da bi mogao da igraš normalno.

canon13
10-31-2010, 15:16
Probajte da smanjite refresh rate. Win7 stavlja na maximum, sto nekad rezultira seckanju.

izida
12-01-2010, 15:05
A gde se to smanjije?

Hijena
12-14-2010, 21:56
Imas ovde :

http://www.pes-serbia.com/threads/17086-Za-sve-koji-imaju-problem-sa-win-7-seckanje-igre?p=741382#post741382

klinja93
12-15-2010, 07:51
Ljudi imam isti problem , znaci komp mi je babaroga sve igre rade na HIGH windows 7 imam , kad sutnem loptu na krug i kako se pomera slika tad mi koci ovako u igri nikad sta moze da bude ??? vertikal syns mi je ukljucen!

denins88
12-18-2010, 02:56
imam win7 32bit i sve to na 2.4ghz i 1gb ram i radeon HD5450 1gb i meni na high i na 1280x1024 radi... Ne sme da secne, jer ako primim gol mrtav je :) a ja ne znam sta je sa vasim azdajama i poslednjim recima tehnologije... ocete da se menjamo? :)