PDA

View Full Version : Pitanjce.....dva....tri .....



Šilja
10-14-2010, 11:17
Je l' ima mogucnosti da namestam ono "all out attack, swap wings" u toku tekme rucno?
Znam da ima ono u postavkama, ali mi se ne svidja, hocu rucno da podesavam kao u PES10.

Drugo-ima li sanse da ikako uradim neku fintu na tastaturi? I onog na "Q" nema vise. A one finte ne mogu da namestam, jer nema sanse da se urade na tastaturi.
Resio drugo. :D

Trece- Kako se gura? Svaki put u duelu mi igrac izgubi loptu.

Rossobianco
10-14-2010, 11:30
3. Mislim da sam igrac gura sam

1.namestas tako sto odes u game plan Management edit i imas dole Level-neresneno,leading-vodjstvo ili traling-kad gubis :) Neki licencirani timovi kao npr Zvezda u ovom novom updatu od konamija vec imaju postavljen management

2. ne znam

JUG GROBARI
10-14-2010, 11:43
Za guranje igraca ja koristim strelicu i pravcu protivnickog igraca i brzo trcanje W.
A finte mogu da se rade na tastaturi imas tutorijal u Finte I Driblinzi.

Šilja
10-14-2010, 12:02
C.R.7
Znam za to, ali mi glupo izgleda. Nezanimljivo je.

JG
Malopre sam video, zato sam i stavio "Resio" :)

dj90
10-14-2010, 12:09
Imaš u strategy isto to da podešavaš. Npr staviš na x all out atack i onda u igri pritisneš select pa x i to ti je to. Kad više ne želiš da ti idu u napad isključiš na isti način. Tako možeš za sva četiri dugmeta da namestiš

Šilja
10-14-2010, 12:15
Cekaj, select, to je ono select u settings kontrola?
Pokusavao sam ko i pre, ono (kod mene na tastaturi) "X+S/W/A/D", ali nije htelo.

dj90
10-14-2010, 12:18
http://www.asia.ru/images/target/photo/50279475/PC_Dual_Shock_Joypad.jpg

Select, dugme levo od starta :), i u settingsu je isto na tom mestu

Šilja
10-14-2010, 19:08
Na to sam i mislio :D