PDA

View Full Version : Problem sa instalacijom POMOC!!!



nemanja1996
10-11-2010, 13:25
Ovako... skinuo sam celu igru. Raspakovao sam je celu i sve je normalno kao na cd u. ZNaci stoji onaj auturn i ono setup. Ja odem na setup i kaze kako mi nije validan instalacioni paket ako neko zna sta se tu desava bio bih mu zavhalan ako bi mi pomoogao. Da stvar bude gora potrosio sam 7 dana za ovo.

4evra
10-11-2010, 13:28
Koji sistem?Kad si zadnji put obarao?
Odnesi kod druga pa isprobaj da vidis da li je do dvda ili racunara

nemanja1996
10-11-2010, 13:33
imas iskustva ili dajes predpostavke? a obarao sam ga zadnji put ove zime.

4evra
10-11-2010, 13:48
Oboje.
Prvo vidis da li je ispravna instalacija koju si skinuo sa neta.A to vidis tako sto proveris na drugom racunaru,ako ni tamo nece,onda ti ne gine novo skidanje.
Ako pak na drugom racunaru radi,onda je logicno da je do tvog racunara.
racunar ima hardver i softver,a ti ocigledno sa njega pises ovde tako da hardver iskljucujemo.Ostaje softver.
I sad sta je cudno.Inace da si uspeo instalirati i da ti onda igra nece,moglo bi biti do toga da ti komp nije dovoljno jak,ili da nemas sve najnovije drajvere.Al' tebi nece da pokrene instalaciju,tacnije pokrene i javi gresku a to iskljucuje i konfiguraciju i drajvere.
Konkretno,posto je problem sa instalacijom,moze biti samo jedan drajver,a to je windows instaler.A evo ti linka gde mozes skinuti najnoviji http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=5A58B56F-60B6-4412-95B9-54D056D6F9F4&displaylang=en

Nakon sto ga instaliras,restartuj sistem i probaj opet.
Ako opet ne bude radilo,onda proveri da li ti je taj proces ukljucen.
Ides Start>run i kucas "services.msc"
Onda na toj listi nadjes Windows installer(dole pri kraju liste)odes desni klik,Properties,i gde pise startup stavis Automatic.Takodje,dole nize imas opcije da ga rucno ukljucis,pa klikni na dugme Start da ga pokrenes.I onda sve to snimi sa OK pa probaj opet.
I jos uvek nisi rekao koji sistem imas?

nemanja1996
10-11-2010, 14:03
windows XP.

4evra
10-11-2010, 19:07
A ovo sa instalerom nije pomoglo?

nemanja 1996
10-12-2010, 13:06
isto.... nemam pojma sta da radim. malocas su me banovali sto sam hteo da pomegnem decku a nisam znao da je zabranjeno pisati bilo sta o siframa za instaliranje pesa. Vise to necu raditi.
Druze moram li da narezem ovo na CD?

nemanja 1996
10-14-2010, 17:15
u redu je radi sada.

FXGT
10-14-2010, 17:33
isto.... nemam pojma sta da radim. malocas su me banovali sto sam hteo da pomegnem decku a nisam znao da je zabranjeno pisati bilo sta o siframa za instaliranje pesa. Vise to necu raditi.
Druze moram li da narezem ovo na CD?

Druze da si malo citao forum znao bi
http://www.pes-serbia.com/threads/6532-Pravila-Foruma
lepo ti pravilo 10 to kaze :D

nemanja 1996
10-16-2010, 20:41
Citao sam pravila ali odkuda sada spada u pirateriju i sifra za instalaciju. msm to bi trebalo da znaci za skidanje pirata sa neta a ne za malu pomoc oko instalacije.

FXGT
10-16-2010, 21:23
pa bez sifre nema instalacije sifra = PIRATERIJA