PDA

View Full Version : Problem oko startovanja PES-a



Kanda90
10-09-2010, 01:03
Ljudi pomagajte, taman sam se zagrijao za igricu i uštelio se dosta, i odjednom više ne mogu da igram... Kad startujem igru pali se ona slika standardna KONAMI i onda sledeće učitavanje onaj kružić što se okreće samo stane i to je to... nema šanse da upali... Reinstalirao sam opet igricu ali ista stvar... Da li neko zna o čemu bi se moglo raditi?

ПЛЕЈБоЈ
10-09-2010, 07:28
Poima nemam :)

Probaj drugi "lek"

frenkito
10-10-2010, 00:29
i meni se to desilo isto..instalirao sam ovaj patch sto su izbacili 0.2 i sad radi...

Rosoneri
10-10-2010, 12:31
kakav drugi lek ?
imam isti problem.

damjan 96
10-10-2010, 17:09
Moze li mi neko pomoci,instalirao sam PES 2011 i trazi mi SERIAL NUMBER kada hocu da udjem u igricu!Molim vas!!!

JUG GROBARI
10-10-2010, 17:34
Pa nadji serial na internetu.A i kako to,valjda treba da trazi pre instalacije serial number ili kada hoces da igras online.

Legenda93
10-10-2010, 17:53
Ljudi pomagajte, taman sam se zagrijao za igricu i uštelio se dosta, i odjednom više ne mogu da igram... Kad startujem igru pali se ona slika standardna KONAMI i onda sledeće učitavanje onaj kružić što se okreće samo stane i to je to... nema šanse da upali... Reinstalirao sam opet igricu ali ista stvar... Da li neko zna o čemu bi se moglo raditi?

E meni se to desavalo kada sam ubacio engleski meni... I onda sam skinuo meni sa Pes serbia i sada je sve normalno.. Mozda je to i kod tebe...

Kanda90
10-11-2010, 07:39
kakav meni brate? oćeš mi dati taj link? Ja još ne mogu da igram igru ://

НемањаВЦЗ
10-11-2010, 18:49
И ја имам исти проблем, мсм, имам оригинал, игро сам игрицу, све ок, и одједном кад сам кренуо-престаде!

Kanda90
10-11-2010, 19:00
pa dajte oće li nam iko pomoći sa ovim problemom, znači bukvalno više ne mogu nikako da igram igricu, sve sam učinio ali ne može.....

4evra
10-11-2010, 19:07
Da li si nakon istaliranja pesa na ikakav nacin modifikovao igru?
Instalirao neki pec,ubacio neke timove?

НемањаВЦЗ
10-11-2010, 19:26
Meни је у почетку све нормално радило, и онда ми је данас дошо нет, и забаговало се, реинсталиравао сам га пар пута, али нема вајде :(

nemanja1996
10-11-2010, 19:34
Moze li mi neko pomoci,instalirao sam PES 2011 i trazi mi SERIAL NUMBER kada hocu da udjem u igricu!Molim vas!!!

I meni se isto desava.

НемањаВЦЗ
10-11-2010, 19:38
ЈЕЛ ИМА НЕКО ДА МОЖЕ ПОМОЋИ?!

raky_b
10-11-2010, 19:55
znaci isti problem....nakon instalacije,pokrenem igricu,krene se vrtiti taj krug i tu se igrica rusi.
ne znam u cemu je problem,ali sumljam na windows7,s kojim je bilo problema i za pes10 dok nisam ubacio dll file.
druga mogucnost,odnosno problem na koji sumljam je losa integrusa u mom kompu. pes11 bas kao i pes10 izbaci obavijest o nedovoljno jakim specifikacijama kompa pri pokretanju igre,ali na pes10 sam jednostavno kliknio "ignore" i sve je radilo...na 11 poslije ignoriranja upozorenja igrica krene i srusi se...

НемањаВЦЗ
10-11-2010, 20:00
Мени је све на Good, ocим РАМ-а који ми је на ОК, а који длл фајл си убацио у 10

raky_b
10-11-2010, 20:16
ne sjecam se tacno broja, davno je to bilo, komp mi je izbacivao gresku,pa su mi dobri ljudi sa ovoga foruma pomogli,tj uputili gde da nadjem taj file i kako da ga ubacim.

НемањаВЦЗ
10-11-2010, 20:20
ПЗнам који је то фајл, и мени је то требало...

4evra
10-11-2010, 20:22
Verovatno je u pitanju bio dll od directx.
Konfiguracija nije posto ima nekih koji imaju dovoljnu konfiguraciju i kod njih se takodje javlja isti problem.
Dakle,ostaje windows 7.Sad treba da vidimo da se javi neko ko ima ovu gresku,a da je na XPu,odnosno da ne koristi windows 7

НемањаВЦЗ
10-11-2010, 20:34
E aако ми сад не дође да вратим ХР

grobarinbgd
10-11-2010, 20:43
Meni do danas takodje sve ok,sad mi se pojavio isti problem,mada isto imam win7...

FXGT
10-11-2010, 20:46
ama bre sve na W7 sljaka perfektno :D

erko
10-11-2010, 21:00
jeeeeeeeeehhhhhhhhhh

erko
10-11-2010, 21:03
Idi u pes seting pa na specifikacije ako igdje sa strane pise unable igra se nemozr pokrenut.

НемањаВЦЗ
10-11-2010, 21:08
УСПЕО САМ!!! Идите на System backup, то урадите, и покренуће вам се!!!

grobarinbgd
10-11-2010, 21:15
NE radite nista sa sistemom,nema potrebe.Nije ni do "leka" jednostavno ugasite internet i udjite u pes.Meni je to resilo problem ?! Ne znam sto al samo tako oce kad ugasim net ucita mi ;)

Sta je problem onda?

НемањаВЦЗ
10-11-2010, 21:19
Проблем је следећи:када ти је упаљен нет, онда онај зелени круг учитава питање да ли оћеш да играш преко нета ;)

4evra
10-11-2010, 22:30
pravo pitanje je zasto od 500 likova na forumu samo vas 10ak ima taj problem?
Grobari,jesi li ti imao net u momentu kad si instalirao pes?

Kanda90
10-12-2010, 00:15
e hvala vam momci, konačno opet mogu da igram pes, znači nmg da vjerujem da je bio problem do interneta, a meni je skoro uvjek konektovan, samo treba da se diskonektuje kad oćeš da igraš i to je to! super, hvala vam još jednom, pozz

grobarinbgd
10-12-2010, 08:03
pravo pitanje je zasto od 500 likova na forumu samo vas 10ak ima taj problem?
Grobari,jesi li ti imao net u momentu kad si instalirao pes?

Uf sad si me zateko,ne mogu da se setim,moguce da nije radio taj dan.A na sta ciljas?!

НемањаВЦЗ
10-12-2010, 14:45
Meни се заботовало кад ми је дошо нет!

Рембрант
10-12-2010, 18:24
Имам оригинал, и када сам га инсталирао све је лепо радило. Међутим, ево већ 2 дана при стартовању игрице имам проблем, тачније од 5 старта, једном само успе. Да ли неко зна решење? :)

max20
10-13-2010, 13:40
moze pomoc ???? :D

instalirao sam PES 2011 sve radi extra ....
ali kada sam raspakovao PATC od igre,samo mi je uslo u igru PES 2011 ... i ja sam izasao da napravim kontrole ... i kada sam pokusao ponovo uci ... trazi mi nesto ,pise ovako "THIS SOFTWARE MUST BE ACTIVATED PRIOR TU USE.FOR ACTIVATION ,A VALID SERIAL IS ESSENTIAL" ... a trazio mi je kada sam instalirao igru onaj KEYGEN ,to sam ukucao sve proslo lijepo .... znaci ja ne zelim igrati online... nego to mi trazi pri pokretanju igre ...
ako neko zna rjesenje ???

hvala :D

bata bogdan
10-13-2010, 13:44
Имам оригинал, и када сам га инсталирао све је лепо радило. Међутим, ево већ 2 дана при стартовању игрице имам проблем, тачније од 5 старта, једном само успе. Да ли неко зна решење? :)

ja sam imao isti problem ali sa piratskim cd-om i to od kada sam bio ubacio pesedit patch 0.2 poceo taj problem!

max20
10-13-2010, 14:04
i kod mene je piratski cd hehe :D ,ali nisam nista ubacivao ,niti zelim ubacivati ,da mi je samo da igram :D ,da udje u PES 2011

Рембрант
10-13-2010, 15:26
Имам оригинал, и када сам га инсталирао све је лепо радило. Међутим, ево већ 2 дана при стартовању игрице имам проблем, тачније од 5 старта, једном само успе. Да ли неко зна решење? :)

Јел зна неко решење за ово? Нзм шта да радим, само је одједном престао да ради... :-/

4evra
10-13-2010, 15:39
Uf sad si me zateko,ne mogu da se setim,moguce da nije radio taj dan.A na sta ciljas?!

Pa kontam,izgleda da igra u toku instalacije proverava da li imas net ili ne,i ako se ispostavi da nemas u toku instalacije,a posle uvedes,verovatno to nesto po**** u igri pa nece posle.
Mada opet,posto ste verovatno raditi reinstal sa netom,moralo je barem onda raditi.
valjalo bi kad bi mogao nabaviti onaj uninstaler program,koji trazi i ostatke igrice u registru,pa da je komplet obrises.Onda,sa upaljenim netom,da instaliras igru na neku drugu lokaciju i probas da vidis da li ce opet biti.


Имам оригинал, и када сам га инсталирао све је лепо радило. Међутим, ево већ 2 дана при стартовању игрице имам проблем, тачније од 5 старта, једном само успе. Да ли неко зна решење? :)

hmm.
Da li si ista menjao unutar igre,tipa instalirao peceve,koristio one unlockere itd?
Da li taj original krekovao,ili igras sa dvdom unutar cdroma?

milan45
10-13-2010, 15:55
ja sam imao isti problem ali sa piratskim cd-om i to od kada sam bio ubacio pesedit patch 0.2 poceo taj problem!

takodje : /

Рембрант
10-13-2010, 16:38
hmm.
Da li si ista menjao unutar igre,tipa instalirao peceve,koristio one unlockere itd?
Da li taj original krekovao,ili igras sa dvdom unutar cdroma?

Нисам убацивао ниједан печ, ни конамијев официјални. Нисам крековао, играм са двд-јем.

4evra
10-13-2010, 16:40
Нисам убацивао ниједан печ, ни конамијев официјални. Нисам крековао, играм са двд-јем.

Jest da je long shoot,al npr,ako ti dvd stalno unutra,a ne koristi se,ono ono postane inaktivan.Zato npr kad onda odjednom pokusas da udjes u njega cdrom se zacuje odjednom,posto opet krene da vrti.
Probaj krekovati original,pa vidi da li ce moci iz prve.Ako i dalje ne bude moglo,onda znamo da nije do ovoga u vezi dvda.

Рембрант
10-13-2010, 16:42
Ок, сад ћу да пробам па јављам да ли је успело.