PDA

View Full Version : online - pocetnik



savic4430
10-08-2010, 13:31
U iscekivanju primerka PES 2011, voleo bih da mi neko malo pojasni neke stvari vezane za online igranje.
U pitanju je PC verzija

1. Kakva konekcija je potrebna za nesmetano igranje (ADSL u pitanju)?
2. Da li igra sme da bude pach-ovana (npr. pesedit)?
3. Da li online igranje ima poseban OF (transveri, prepravljene nelicencirane igrace i klubove, ocene...)?
4. Sta je "BLES code" i koja je razlika izmedju "BLES01020" i "BLES01021"?
5. Da li je online ogranicen na PC vs PC, PS3 vs PS3, xbox360 V xbox360 ili se kombinuji medjusobno
6. Sta je jos potrebno da znam za nesmetano igranje PES 2011 online?
7. Online igraci, iznesite vasa iskustva i savete

pozdrav

maremas
10-08-2010, 13:38
1. Bitan je ping i uplaod, znaci sto stabilnija veza i da ti je uplaod barem 192kbps i nema da brines. Ovako kao meni bi ti bilo idealno
http://www.pingtest.net/result/25644727.png http://www.speedtest.net/result/982672327.png
2.3. Sme da bude pecovana, ali online ti uvek ucitava defaut transfere iz original igre ma koji god pec stavio, znaci default ocene.
4. Neam pojma, oznaka za PS3 verziju igre, valjda oznacava koja je verzija da li je UK il UE :S
5. Da, samo mozes da igras protiv ljudi na istoj platformi.
6. Samo trebas da kreiraas Konami i Game ID, kad budes isao da se logujes online vidices registraciju, to odradis i posle se samo sa tim Konami ID logujes, serijski se veze za taj Konami ID i samo uz njega vazi.
Ako imas ruter potrebno je otvoriti 5739 port.

Ludak90
10-08-2010, 13:42
Znaci mi sa 128 uploadom da se pozdravimo sa orignalom :D a to je 70 % korisnika :D

maremas
10-08-2010, 13:43
Ne mora da znaci, mozes bez problema sigurno da igras sa ljudima iz regiona, sto je u sustini i najbitnije.

internacional 1
10-08-2010, 14:23
Znaci mi sa 128 uploadom da se pozdravimo sa orignalom :D a to je 70 % korisnika :D

Mozes da igras sa svima sto kaze Mare iz regiona,cak i sa vecinom stranaca ja sam do skoro imao 128 upload!

Stankovic
10-08-2010, 18:26
Bez originala nema online igranja?

Рембрант
10-08-2010, 18:30
Нема.

Stankovic
10-08-2010, 18:59
Jos jedno pitanje :)
Naravno pod uslovom da imam original, posle one registracije jel oni trebaju da mi posalju neki kod na mejl ili sta vec?
Prosto da me skontas sta hocu, igru sam dobio od druga koji koliko ja znam ima originalan cd, a posto on inace dobro barata sa racunarima jer radi u jednoj takvoj firmi on mi je to nekako (nem pojma kako prebacio preko usb-a) tako da se ja sad nadam da je mogce neko cudo pa da mi proradi online... :)

nemus(novi acc)
10-09-2010, 10:30
Dobio sam original , ali imam problema oko registracije..

Onaj kod sto sam dobio, jel to treba da kucam u GAME ID, ili KONAMI id.. I sta da kucam u ta 2 polja?

maremas
10-09-2010, 10:38
Konami i Game ID moras da napravis, znaci odes ovde na register, kad napravis sve to ides na login, upises konami ID i pass, a dole ce vec da ti pise serijski i to je to.

http://img710.imageshack.us/i/pes20112010100313354682.jpg/

nemus(novi acc)
10-09-2010, 10:48
reg sam se...Samo sada moram da izbrisem stari pes i da instal original..i trazi valjda verziju 1.01...Kad sve obavim javljam ;)

nemus(novi acc)
10-09-2010, 11:42
Namestio sam sve... Jel ima neka soba ili ensto, da igram protiv clanova pes srbija sajta? xD

makki22
10-09-2010, 18:47
gde se podesava onaj port da otvorim na telekomovim medemima i sta treba da ukucam sve dojadio mi je quick match :D

maremas
10-09-2010, 18:48
Reci samo da imas JetSpeed IAD-Wp2 ruter od telekoma? Ja ga imam i sve zivo sam namestio kako bi trebalo ali dzaba, izgleda cu morati njih da zovem...

makki22
10-09-2010, 18:51
imam jetspeed i ja onaj crni veliki :D

maremas
10-09-2010, 19:14
Ja sam otvorio sve portove, ukljucio i UPnP, iskljucio firewall na ruteru i dzaba.

Zoxx g-g
10-09-2010, 22:53
A dali bih mogao sa ovim da igram online??? Hvala na odgovoru.

http://www.pingtest.net/result/25738242.png (http://www.pingtest.net)
http://www.pingtest.net/result/25738242.png (http://www.pingtest.net)

Zoxx g-g
10-09-2010, 22:56
A dali bih mogao sa ovim da igram online??? Hvala na odgovoru.

http://www.pingtest.net/result/25738242.png (http://www.pingtest.net)
http://www.speedtest.net/result/984438389.png

makki22
10-10-2010, 01:50
pazi i meni je port otvoren i sve al u pes-u regitsru kao da mi je blokiran neznam kako to podesiti jedino ove iz telekoma zvati.Mada cisto sumnjam da oni to znaju :D

sinha
08-24-2011, 08:07
A dali bih mogao sa ovim da igram online??? Hvala na odgovoru.

http://www.pingtest.net/result/25738242.png (http://www.pingtest.net)
http://www.speedtest.net/result/984438389.png


i tried ping test here
whoisxy (http://www.whoisxy.com/)
my results are
Reply from 173.203.189.224: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 173.203.189.224: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 173.203.189.224: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 173.203.189.224: bytes=32 time<1ms TTL=128
Ping statistics for 173.202.190.224:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms