PDA

View Full Version : Odjednom error



milan45
10-07-2010, 12:08
Znaci radila igra ovih par dana extra i odjednom jutros kad sam usao..Na pocetku press start button i ucitava i izbaci ovo..i pritisnem Esc i udjem u utakmicu normalno..Nisam ubacivao nikakav patch ,stadione,dresove,nista...A i reinstalirao sam i usao i opet isto..Koji mu je?

http://www.dodaj.rs/f/0/yW/4PKUxk01/pesa.png

Rossobianco
10-07-2010, 12:39
Mozda neki error sa OF-om ?

milan45
10-07-2010, 12:44
Pa reinstalirao sam igru i kreirao je novi of i opet isto

GrobarPFC
10-07-2010, 13:04
to se i meni pojavilo to je error zbog of-a...izbrisi igricu i obrisi sve sto ostavlja za sobom i onda ponovo instaliraj

kutijagreha
10-07-2010, 13:09
to se i meni pojavilo to je error zbog of-a...izbrisi igricu i obrisi sve sto ostavlja za sobom i onda ponovo instaliraj

zar mora i iz dokumenta da se obrise? tu su mi svi golovi snimljeni...

milan45
10-07-2010, 13:17
to se i meni pojavilo to je error zbog of-a...izbrisi igricu i obrisi sve sto ostavlja za sobom i onda ponovo instaliraj

Reinstalirao .. i brisao of i save.. i kreirao je novo i opet isto..A mnogima se desava izgleda isto

GrobarPFC
10-07-2010, 13:30
mora

kutijagreha
10-07-2010, 13:51
ajde neka se jos neko ukljuci...

dravenSt0rM
10-07-2010, 13:57
prvi put vidim da pise ovako nesto u pesu....

Rossobianco
10-07-2010, 14:04
Probaj da instaliras onaj patch oficijalni od KONAMI-ja ;)

alebre
10-07-2010, 19:11
Nbt je to evo meni se to desilo udji u MyDocuments/Konami/Pro evolution soccer 2011 i obrisi sve fajlove pa reinstaliraj igricu i neces imati taj problem ... to sma i ja uradio ... Valjda sam ti poMogo

neme93
10-07-2010, 19:20
meni se taj error samo jednom pojavio, i ja sam ga iskulirao, i dalje mi sve normalno radi

GrobarPFC
10-07-2010, 20:20
pa nije kod svakog isto moze i trojanac da upadne i sve pokvari...a mozda je i ovaj nesto cackao,a ovo se desavalo i kod mene pa sam igrao bez problema

milan45
10-07-2010, 21:12
Resenje : Staviti u setingsu Window mode umesto full screen..Strasno...

Orthodox
10-07-2010, 23:47
Resenje : Staviti u setingsu Window mode umesto full screen..Strasno...

Mislim da to nema veze sa tim....ali dobro je da sljaka sad svakako.

zola11
10-08-2010, 00:03
Meni se isto projavio jednom al ono klikno sam X i dalje sam igrao sve normalno