PDA

View Full Version : Pomoc !!!!



frenkito
10-07-2010, 02:42
instalirao sam pes full verziju igrao 2 dana...malopre sam ukljucio igricu,prosla je reklama ona za pes dodje mi do onog dela, "press any button" i kad krene da ocita da otvoti glavni meni tu mi baguje...nece ni da iskljuci igricu ni nista moram da restartujem komp,reinstalirao sam ali ni to ne pomaze...samo mi kazite da ne moram da je ponovo skidam jer sam se ubio dok sam je skinuo !????:sad::sad::sad::sad:

pula79
10-07-2010, 03:48
imao sam takav problem sa PES2010
bilo je do Windowsa ili do HDD
nesto od to dvoje je trebalo osvjezenje
kada sam formatirao HDD, instal novu kopiju Oper.sistema
sve je radilo

e sad da li je i kod tebe to neznam
ali ako ti igra radila 2 dana
nemoras da skidas ponovo ,mislim

medvedic
10-07-2010, 08:10
Obzirom da je taj deo od Press Any Button pa nadalje oslonjen na relaciju HDD-RAM-GRAM-GPU, problemi mogu biti sledeći:

1. Problem sa Bad Sector-om na HDD ili fragmentacija koja je otisla dodjavola (fajlovi rastrkani na sve strane na samom HDD)
2. Problem sa nekim od poddriver-a za grafiku, ili DirectX kontrolerom
3. Los Swap na Windows OS..

U svakom slucaju, resenje za sve ove probleme je isto, da bi bio siguran, a to je, kao što čovek reče, reinstalacija operativnog sistema (čitaj: WINDOWS-a)...

_ILKE_
10-07-2010, 09:55
ja sam imao isti problem sinoc(jedan od mnogih problema pri instalaciji PES-a).ukljucio sam pes,prosla ona reklama,i kad je doslo na press any button onda se sve ukoci i izadje mi error neki..restartovao sam kompjuter,usao u setting i smanjio rezoluciju...ponovo sam uso u pes i sada sve radi extra..probaj sa razlicitim rezolucijama,najverovatnije da si promenio rezoluciju(jer kazes da si igrao pre 2 dana)i sad nemozes na toj da igras.naravno moze da bude i 500 drugih stvari,ne razumem se ja u ovo,ali ovakav slucaj je kod mene bio.javi da li radi..

frenkito
10-07-2010, 13:35
probao sam sa rezolucijom nece nista !!!??? jel mogu jos nesto da probam da mi objasnite !??!? a da nije reinstalacija jer mi komp radi extra za sad !!! i poprilicno je jak !!!

GrobarPFC
10-07-2010, 14:03
pa svi ti lepo kazu formatiraj HDD i reinstaliraj windows,a pes 2011 sacuvaj i onda ga ponovo instaliraj

frenkito
10-07-2010, 15:41
nemam disk za windows ne znam kako drugacije mogu da uradim !!! ????

frenkito
10-08-2010, 03:59
instalirao sam pes patch 0.2 i radi bez problem molim lepo :D