PDA

View Full Version : Pomoc oko instalacije!



_ILKE_
10-06-2010, 19:36
Skinuo sam pes2011 full,extraktovao,i kad sam krenuo na setup,upisao licencu,odabrao gde hocu da instalira i iso na install izaslo mi je:Error 1500.Another installation is in progress.You must complete that installation before continuing this one.
E sad,ja nemam pojma koje su te druge instalacije... :wall::wall::wall: jel moze negde da se vidi koje su mi instalacije u toku nekako :cursing: nisam upucen u ovo uopste...btw vrhunski je osecaj kad nesto skidas 6 sati i na kraju te iz**** :w00t:

FXGT
10-06-2010, 20:12
pa tako izadje kad si vec ranije pokusavao da inst pes ali nes nisi uradio do kraja
ako i posle restarta kompa to radi
onda reinstal sistema

iKooo
10-06-2010, 20:54
jel moze neko da mi kaze registracioni code za pes 11...ovaj moj nece...hvala unaprijed

_ILKE_
10-06-2010, 21:04
Evo restartovao sam komp i sad se igrica instalirala :thumbup: Ali,kao i uvek stizu novi problemi :wall: Vidim da je u temi ''problem sa pokretanjem'' clan Bojan297 postavio isti problem kao i moj..Evo slike: http://img522.imageshack.us/f/24280469.png/
instalirao sam i krekovo ali nece..jel mozda nisam nesto lepo postavio ::|:
zna li neko sta bi ovo moglo da bude :sad:

Mare_93
10-06-2010, 21:34
meni se to desilo na win 7,skinuo sam nemacku verziju i zalecio sa realodaed lekom pa nije htelo tj to se pojavilo a kad sam kopirao lekic od nemacke vezije normalno je radilo pa predpostavljam da ti je los lekic...

Pain
10-06-2010, 22:12
meni se to desilo na win 7,skinuo sam nemacku verziju i zalecio sa realodaed lekom pa nije htelo tj to se pojavilo a kad sam kopirao lekic od nemacke vezije normalno je radilo pa predpostavljam da ti je los lekic...

Mare care jel mozesh na pm da mi bacish PM tog lekica,cini mi se da i ja imam slican problem.

Mare_93
10-07-2010, 14:27
Mare care jel mozesh na pm da mi bacish PM tog lekica,cini mi se da i ja imam slican problem.



e jbga nemam link za taj lekic ja sam skinuo celu igru zajedno sa lekom to ti dodje 6 giga

S_Gerrard8
10-08-2010, 19:59
Imam problem na samom pocetku instalacije.. odaberem gde cu da ga instaliram i krene sa instalacijom i onda izadje error 1309 http://img254.imageshack.us/img254/2984/74258800.png
Moze li neko da mi pomogne ako zna u cemu bi mogao da bude problem..

medvedic
10-09-2010, 08:43
Po svemu sudeci kopija igre nije dobra... Znaci ko ti je narezao ili dao, neko to ponovo uradi, ali celu igru, kako treba...

Grucho
10-09-2010, 08:53
Imam problem na samom pocetku instalacije.. odaberem gde cu da ga instaliram i krene sa instalacijom i onda izadje error 1309 http://img254.imageshack.us/img254/2984/74258800.png
Moze li neko da mi pomogne ako zna u cemu bi mogao da bude problem..
meni je za PES 9 tako bilo...msm da je bilo do diska.....

FXGT
10-09-2010, 19:34
definitivno lose narezan disk
probaj ceo diska da prekopiras na hard pa onda da odradis instal ;)

S_Gerrard8
10-09-2010, 19:39
definitivno lose narezan disk
probaj ceo diska da prekopiras na hard pa onda da odradis instal ;)

Pa to sam i uradi.. prebacio sam ga na hard i ukljucio instalaciju ali nece.. imam slobodno na c: 8gb a na d: 20gb

S_Gerrard8
10-09-2010, 19:45
Imas na ovoj slici sto sam ja gore postavio..
FXGT@ pre neki dan sam instalirao win7 i mozda nisam instalirao sve drajvere i ta sr*nja sto trebaju.. sta mislis?

FXGT
10-09-2010, 20:02
ne bi trebalo da je do toga
probaj ako ima neki drug njegovu instalaciju ;)

S_Gerrard8
10-09-2010, 20:07
ne bi trebalo da je do toga
probaj ako ima neki drug njegovu instalaciju ;)

Pa drug mi je narezao instalaciju koja kod njega radi.. :/

comi srbija
10-09-2010, 20:56
kliknem na install, ukucam sifru, odredim gde da se instalira i kada treba da krene instalacija nista se ne desava, nego me samo posle 2 min vrati na pocetak. jel zna neko u cemu je problem. drugar je kod njega uspeo da instalira bez problema. konfiguracija mi je zadovoljavajuca, sto se toga tice. HVALA :D

Grucho
10-09-2010, 21:19
kliknem na install, ukucam sifru, odredim gde da se instalira i kada treba da krene instalacija nista se ne desava, nego me samo posle 2 min vrati na pocetak. jel zna neko u cemu je problem. drugar je kod njega uspeo da instalira bez problema. konfiguracija mi je zadovoljavajuca, sto se toga tice. HVALA :D

e sad gledaj ovo...kad ti se instalira PES icice do kraja i onda ce se vratiti na pocetak....sad ostavi da ovo ponovo zavrsi do kraja i eto ga....ako o5 vrati na pocetak....nzm sta je :D ovako je meni isto instliralo...