PDA

View Full Version : Da li je dovoljno?



alexdja
10-06-2010, 14:40
Athlon X2 3600+
2GB DDR II
8500 GT 256
XP SP3
Da li je dovoljno za igranje bez seckanja? Igrao bih na lcd tv-u (wide screen),
ne znam jos koje su podrzane rezolucije u igri.
(znam da bih trebao dodati ram-a i zameniti grafiku, nego pitam za ovo sto imam)

medvedic
10-06-2010, 14:52
PA, mislim da bi ti na nižim rezolucijama radilo, ali baš na TV, nisam baš siguran... Tu je rezolucija veća...

dravenSt0rM
10-06-2010, 14:52
jos bar 2 gb rama i menjaj graficku. a i cpu bi mogao da menjas. :)

alexdja
10-06-2010, 14:55
Pa mozda moze na tv-u u manjoj rezoluciji samo da bude odnos 16:9 ili 8:5, a?

ПЛЕЈБоЈ
10-06-2010, 14:57
grafika te najvise kolje, a sto veci panel/reozlucija pozeljna je brza grafika sa vise video rama - GDDR-a

ЦЗВ
10-06-2010, 15:12
Bolje menjaj ceo komp moraces da smanjis rezoluciju a kad je smanjis na neku malu na TV pogotovo ako ima vise od 30 inca igrica ce da izgubi Texture i bice ruzno.Veruj mi.

dravenSt0rM
10-06-2010, 15:18
slazem se sa ПЛЕЈБоЈem, 256 za VRAM je malo, bar jedan giga je dovoljno. ja imam 512 pa polako je vreme za budzenje.

alexdja
10-08-2010, 10:48
Znaci moze da radi ali ce biti ruzno?

GrobarPFC
10-08-2010, 11:19
treba ti nova graficka ja imam ATI Radeon 5570 HD 2 GB Ram 2.51 Ghz

Graficka mi ima 1 GB

i DDR 3

i ekran lcd 22 inca igram na 16 : 10

loopsy
10-08-2010, 12:29
Athlon X2 3600+
2GB DDR II
8500 GT 256
XP SP3
Da li je dovoljno za igranje bez seckanja? Igrao bih na lcd tv-u (wide screen),
ne znam jos koje su podrzane rezolucije u igri.
(znam da bih trebao dodati ram-a i zameniti grafiku, nego pitam za ovo sto imam)

Nije dovoljno!!

FXGT
10-08-2010, 19:21
treba ti nova graficka ja imam ATI Radeon 5570 HD 2 GB Ram 2.51 Ghz

Graficka mi ima 1 GB

i DDR 3

i ekran lcd 22 inca igram na 16 : 10

ala si ga objasnio :krsti

GrobarPFC
10-08-2010, 21:39
sto sam bolje mogao to sam ga lakse objasnio

alexdja
10-10-2010, 13:33
Evo da zatvorimo temu...
Probao sam na tv-u 46" (sa gore pomenutom konfiguracijom), na 1440:900, low details, radi besprekorno.
Nisam probao jace detalje, ali probacu...
Hvala svima i pozdrav.
Alexdja

cagepwnz
10-10-2010, 18:50
Ja imam takodje nVidia GeForce 8500GT(GPU),to je nevidjeno djubre od grafichke,ali ipak mi shljaka PES 2011,medjutim ja bih rekao da tebi procesor nije dovoljno jak za PES 2011,evo ti link pa uporedi... http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=951&game=Pro%20Evolution%20Soccer%202011