PDA

View Full Version : Problem sa pokretanjem



Bojan297
10-05-2010, 18:40
Imam problem, kada instaliram i krekujem igru izbacuje sledece obavestenje:

http://www4.slikomat.com/10/1002/bnj-untitl.jpg

U settings stoji da je konfiguracija sasvim dovoljna za pokretanje. Da li neko zna kako da resim problem? :blink:

koca013
10-05-2010, 18:46
skini drugi lekic....

a ja imam drugaciji problem,nece da mi pokrene instalaciju

evo sta pise pa ako neko zna sta moze biti




this instalation package could not be opened.contact the aplicationvendor to verifi that this is a valid windows instaler package- to mi pise sta znaci?

JUG GROBARI
10-05-2010, 18:57
a ja imam drugaciji problem,nece da mi pokrene instalaciju

evo sta pise pa ako neko zna sta moze biti




this instalation package could not be opened.contact the aplicationvendor to verifi that this is a valid windows instaler package- to mi pise sta znaci?
Instalacioni paket ne moze biti otvoren.Kontaktiraj korsinika aplikacije da verifikuje da je to pravi windows instalacioni paket - tako nesto dodje na tu foru.

maremas
10-05-2010, 18:58
Nije koca trazio prevod nego resenje :D

crnobeli
10-05-2010, 18:58
a ja imam drugaciji problem,nece da mi pokrene instalaciju

evo sta pise pa ako neko zna sta moze biti




this instalation package could not be opened.contact the aplicationvendor to verifi that this is a valid windows instaler package- to mi pise sta znaci?

Isključi Microsoft firewall
1.Zadnji Mikrosoft installer (http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=5A58B56F-60B6-4412-95B9-54D056D6F9F4&displaylang=en)
2.Napravi ovo. (http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN561)

koca013
10-05-2010, 19:39
Isključi Microsoft firewall
1.Zadnji Mikrosoft installer (http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=5A58B56F-60B6-4412-95B9-54D056D6F9F4&displaylang=en)
2.Napravi ovo. (http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN561)

aj molim te izvuci mi linkove sta treba da skinem jer sam probao nesto da skinem i isto je bilo,mozda sam pogresno skinuo
inace imam XP SP 3

crnobeli
10-05-2010, 20:05
aj molim te izvuci mi linkove sta treba da skinem jer sam probao nesto da skinem i isto je bilo,mozda sam pogresno skinuo
inace imam XP SP 3

ovaj windows installer skines download (http://download.microsoft.com/download/2/6/1/261fca42-22c0-4f91-9451-0e0f2e08356d/Windows6.0-KB942288-v2-ia64.msu)

a za ovo drugo valjda znas, ako nemas nod, skini onda ovaj drugi link, tj ESET NOD32 Antivirus 4.2 i odradi sta ti pise tamo.

JUG GROBARI
10-05-2010, 20:28
Nije koca trazio prevod nego resenje :D
Ok.Samo pomazem posto vidim da je napisao sta znaci,mislio sam da treba prevod ako nezna engleski.

medvedic
10-06-2010, 09:46
... skini onda ovaj drugi link, tj ESET NOD32 Antivirus 4.2 i odradi sta ti pise tamo.

Samo me interesuje kakve sad veze NOD ima sa tim... EXPERT-u... Ovo je samo objašnjenje ako NOD installer nije ok... Što znači, jedino što iz ovoga možeš da izvučeš, to je onaj donji deo, gde piše objašnjenje kako da uključiš servis WindowsInstallera...

Pain
10-06-2010, 11:31
Ljudi ja imam problem,instaliram PES11 na windows sedmici,krekujem i kad pokrenem gejm kaze mi Pro Evolutio stop working,close prgoram or check solution.Dole u objasnjenju greske stoji sledeca APPCRASH iliti aplication crash.E sad pokusao sam da nadjem resenje preko gugla,apdejtovao sam sve drajvere,iscistio viruse ali i dalje ne radi.Jel mozda neko ima resenje za ovaj problem i da li je PES11 uopste kompaktibilan sa win7?

medvedic
10-06-2010, 11:36
Ma jok nije... Zar ne vidis po forumu da se polemise non stop oko sitnica u igri, a svi pominju na Windows 7... U svakom slucaju, nije ti problem kompatibilnost, nego moguci sistem problem ili nesto sl... Postavi nam konfiguraciju i verziju Win, pa da vidimo da pomognemo...

Pain
10-06-2010, 12:14
Procesor:AMD Athlon x2 250 3.0 GHz
Grafika:Ati Radeon HD 4600
2 Giga rama i plocha je Gigabyte and Socket AMG2 GA-M52L-S3P
Verzija windowsa:radi na 64 bita ako na to mislish???
Inache nisam imao problema sa PES 09 i PES10 koje imam i trenutno instalirane na kompu...
A evo i sta mi izlazi kad pokrenem PES11 http://img267.imageshack.us/img267/8168/pesx.jpg

BOJAN131
10-06-2010, 15:33
http://www4.slikomat.com/10/1002/bnj-untitl.jpg. Imam ovaj problem sta da radim.......

FXGT
10-06-2010, 15:43
lepo svi na jedan reinztal sistema sve najnovvije pa kao i tad ne radi obratite se ovde ;)

Pain
10-06-2010, 17:20
Bojane ti imash slican problem kao i ja samo sto ti koristish xp a pretpostavljam da je na 32 tako da otpada moja teorija da nije kompaktabilan sa 64 bita.Da reinstaliram windows nikako a nema ni potrebe jer sve radi ko sat sem ovog novog PES-a.Nisam pametan....
Pobrisao sam (skoro) sve programe koje sam skoro instalirao,komp nema viruse(proverio skenom),reinstalirao igricu vishe puta na razlicitim lokacijama na hard disku al i dalje mi daje izlazi ovaj crash i ovo postaje iritantno,dodje mi da polupam komp majke mi kad krene ovako da me *****ava....

_ILKE_
10-06-2010, 21:48
kopirajte rld.dil iz crack foldera u folder gde ste instalirali PES,zatim krekujte i to je to poz:

BOJAN131
10-07-2010, 14:50
Hvala _ILKE_.Radi kao sat............

Pain
10-07-2010, 23:13
E jesam pglu,hvala Ilke doktore!