PDA

View Full Version : Menjanje lopte u ML?



Milan H.
10-05-2010, 00:28
Jel sam ja blesav ili ne moze da se promeni lopta za utakmice u Master ligi? Ne mogu da pronadjem opciju da promenim loptu, a nelogicno mi je da to vise ne moze da se radi :S

p.s. otvorio sam temu jer ne znam gde bih mogao ovo pitanje da postavim, nek modovi prebace post ako misle da treba...

uploader
10-05-2010, 10:31
i mene zanima isto???


pa jel se moze uopce promjeniti?

tottimas
10-05-2010, 11:20
Odete u edit mod i za svaku ligu i kup podesite kojom loptom da se igra.

uploader
10-05-2010, 19:01
Bravo majstore....to je to!

rogn
10-08-2010, 14:41
Jesu ga iskomplikovali....

Manix96
06-08-2011, 12:06
a gde da promenim ne znam gde???????