PDA

View Full Version : Kako importovati stadion-tutorijal



VaskeKtz
06-26-2010, 15:14
Evo ja sam napravio tutorijal kako importovati stadion iz 3ds max-a .

DOWNLOAD :

http://www.filefront.com/16871355/Stadioni-tutorijal.rar


Ima 1. i 2. deo, a 3. deo sam isto uradio , al' mi nesto zabagovao Cam Studio, pa evo napisacu pismeno kako uraditi 3. deo :D .


U Pes Stadium Studiju 2010 ici na "Open .sef" pa otvortiti .sef fajl koji ste exportovali iz Blendera. Onda ici na "Export Stadium BIN" i videti koji stadion hocete da zamenite i videti Global model, i pod tim slotom exportovati. Onda ici na "Export Parameters BIN" i exportovati pod slotom za Parameters . Sada treba ici na "Export Images BIN" i videti koji je slot od tog stadiona za "Global Textures" , npr. za Stadio Olimpico je 2022 i onda exportovati kao "unnamed_2022" , naravno to je ako hocete da zamenite Stadio Olimpico, tako mozete za svaki stadion koji zelite da zamenite svojim. Onda trebate da opet odete na "Export Stadium BIN" i vidite u slotovima koji su "Weather Model" , ima ih 5, i svih 5 tako exportujete. Naravno, mozete i da exportujete jednom pa da jos 4 puta kopirate, npr. ako hocete da zamenite Stadio Olimpico bi bilo ovako: unnamed_1664, unnamed_1665, unnamed_1666, unnamed_1667, unnamed_1668 . Kada ste sve to exportovali trebalo bi da imate 8 fajlova: 1 stadion modela, 5 weather modela , 1 .bin fajl parameters i 1 .bin fajl textura.

Naravno, isto ovako mozete Exportovati stadion i iz Rina.

Ako imate nesto sto ne razumete pitajte.

woxer
06-26-2010, 16:39
Odakle si skinuo 3ds max?Ja sam trazio preko googla ali nista nisam nasao...

VaskeKtz
06-26-2010, 17:04
Imas preko torren.ta , ( ne sme da se koristi piraterija na sajtu) .

munja4ever
07-03-2010, 16:33
VaskeKtz, dali biš mi mogao napraviti turtorial kako da ubacim teksturu u 3DS maxu?????i dali biš mi mogao dati tvoje 3d objekte za 3DS max?? unapred hvala!!

VaskeKtz
07-04-2010, 13:09
Teksturu ubacis tako sto kliknes na tastaturi M i onda imas gore kao neke sive kugle , i za svaku tu imas po 12 mogucih tekstura , onda kliknes na npr. 1. kuglu i dole kliknes na None, otvoris teksturu i onda samo prevuces na zeljeni objekat...

munja4ever
07-05-2010, 10:52
Hvala :)

munja4ever
07-05-2010, 16:56
a di da kliknem na ovo none???

VaskeKtz
07-05-2010, 17:19
qq, joj, pa nije valjda potrebno raditi tutorijal kako ubaciti texturu?!

munja4ever
07-06-2010, 09:18
jbg...kad neznam kako da je ubacim!!!