PDA

View Full Version : Kako mogu da zamijenim neku ligu za srpsku ?!



djuka_FCB
06-22-2010, 17:19
zdravo moze li neko da mi objasni kako da neku ligu zamijenim za srpsku....imam smoke patch 2.4 stvarno je sve fantasticno odradio covjek ali bih volio da ubacim srpsku ligu umjesto holandske...ako neko moze da mi objasni i da li je to uopste moguce ?? :D hvala unaprijed

GrobarSrbija
06-22-2010, 17:22
skini jsl patch .

Рембрант
06-22-2010, 17:24
А сва срећа па не постоји тема Помоћ и питања... :hammer:

djuka_FCB
06-22-2010, 17:24
skinuo sam ali mi nece nesto....ja upalim jls i samo mi crn ekran....do grafike i toga nije jer imam prejaku grafiku..a jel postoji bas neki nacin na koji cu da zamijenim te dve lige ?

GrobarSrbija
06-22-2010, 17:27
Imam resenje za to na lose si ga mesto instalirao treba tacno gde je instaliran PES 2010

djuka_FCB
06-22-2010, 17:30
pa i to sam uradio i nista :((((